12 / 05 / 2024

N Ünal şirketi

N Ünal şirketi

N Ünal Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Vedat Ünal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

Hisseli mülklerde hissedarların önalım hakkı kaç aydır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde hisseli mülklerde hissedarların önalım hakkını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in merak edilen konuyla ilgili o yazısı...

Acar Kardeşler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Acar Kardeşler Yapı Denetim İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin  TL sermaye bedeli ile Uğur Acar tarafından kuruldu.

Saikiko Kikuchi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saikiko Kikuchi İnşaat Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin  TL sermaye bedeli ile Hasan Vehbi Önder tarafından kuruldu.

Constanta İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Constanta İnşaat Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Constanta Lımıted tarafından kuruldu.

Interparex Ventures İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Interparex Ventures İnşaat Şirketi Fatih’te 1 milyon  TL sermaye bedeli  ile  Abdoul Karım , Munachım Ikechı Alozıe, Ramazan    Ekecik tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alırken önalım hakkı hangi durumlarda iptal olur?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, çok ortaklı bir arsa hissesi almak istediğini belirten okuyucu, diğer hissedarların önalım hakkı olduğunu, bu önalım hakkını engellemek için ne yapabileceğini sordu. 

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi kuruldu!

Çevre Vidanjör Nakliyat Ve Atık Hizmetleri İnşaat Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli Erhan Şentürk tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs etkisiyle başka bir kimliğe bürünüyor!

Gelişen teknoloji ve son dönemlerde dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, teknoloji şirketi olan 11Sight’i emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemine yöneltti…

GNG Otelcilik Turizm ve İnşaat Şirketi kuruldu!

GNG Otelcilik Turizm ve İnşaat Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Güngör tarafından kuruldu.

N Ünal şirketi Haberi

N Ünal şirketi

N Ünal Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Vedat Ünal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu. N Ünal Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


N Ünal Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Fecir Sokak, Balcı İşmerkezi, No:1 Kat:3...