02 / 05 / 2024

N5 Suites kiralık

N5 Suites kiralık

N5 Suites'te dairelerin 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Konum olarak metrobüs durağına 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 3 bin TL kira getirişi alıcıları bekliyor.

N5 Suites'te fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formül hazırladı.Otel ve rezidans konseptinde inşa edilen projede 229 bin liraya satışa sunuluyor.

N5 Suites projesinde suit dairelerin kirası 3.000 lira!

N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formülü hazırladı. Buna göre; N5 Suites’ten daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyor.

N5 Suites Esenyurt'un yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi. Seçim öncesi olmasına rağmen büyük ilgi gören kampanyada satışa sunulan 73 dairenin 60 tanesi satıldı.

N5 Suites'ten otel-residence konsepti!

"N" markasıyla 18 proje hayata geçiren Özyurtlar İnşaat, N5 Suites ile Körfez bölgesinde çok tercih edilen otel-residence konseptini uyguluyor. Otel işletmesi altında tüm birimlerin değerlendirilebilmesi alıcı grupların tercihi.

N5 Suites ödeme planı!

İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen N5 Suites ödeme planı dahilinde konut tutarının yüzde 30' u peşinat olarak veriliyor. Konut tutarının kalan kısmının ödemesi banka kredisi ile yapılıyor...

Özyurtlar N5 Suites'ten ev alanlar çifte kazanç sağlıyor!

İnşaat sektöründe 25 yılda 28 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurtta yükselen projesi N5 Suites büyük ilgi görüyor. Otel-rezidans konseptinde inşa edilen projede yer alan son 90 daire uygun fiyat ve farklı ödeme koşullarıyla satışa sunu

Özyurtlar N5 Suites'ten ev alanlar çifte kazanç sağlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurtta yükselen projesi N5 Suites büyük ilgi görüyor. Otel-rezidans konseptinde inşa edilen projede yer alan son 90 daire uygun fiyat ve farklı ödeme koşullarıyla satışa sunuldu.

N5 Suites'te son 90 daire!

Projede konut sahibi olmak isteyenler için "Oturmadığın dönemde kirala" yöntemi uygulanacak. Buna göre N5 Suites'ten ev alanlar kullanmadıkları dönemde dairelerini otel şartlarında aylık 3 bin liradan başlayan fiyatlarla kiraya verebilecek.

Kurtköy Work Square kiralık ticari alanlar!

MVK Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Work Square kiralık ticari alanlar yeni işletmecilerini bekliyor. Work Square projesi İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor...

Merve Boluğur Maslak Mashattan'dan kiralık daire bakıyor!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, ailesiyle birlikte yaşadığı Akaretler'deki evinden taşınmaya karar verdi. Geçtiğimiz günlerde Maslak'taki Mashattan'dan kiralık bir daire bakan Merve Boluğur, karar vermeye çalışıyor.

Eskişehir'de kiralık konut ilanları 1 yılda yüzde 260 arttı!

Öğrenci kenti olarak bilinen Eskişehir'de kiralık konut ilanlarındaki artış epey çarpıcı. Derlenen verilere göre, ilde 2013 yılında verilen kiralık konut ilanı sayısı 2012'ye göre yüzde 260 daha fazla.

Öğrenciler Eskişehir'de kiralık konut ilanlarını patlattı!

Hurriyetemlak.com' dan alınan verilere göre, Öğrenciler Eskişehir'de kiralık konut ilanlarını patlattı. Öğrenci kenti Eskişehir'de kiralık konut ilanlarının 1 yıldaki artışı yüzde 260' a ulaştı.

Günlük kiralık evlere Akıllı Kilit Sistemi nasıl uygulanır?

Günlük kiralık evlerde Akıllı Kilit Sistemi nedir? Günlük kiralık evler için Akıllı Kilit Sistemi nasıl çalışır? Akıllı Kilit Sistemi günlük kiralık evlerde nasıl kullanılır? Günlük kiralık evlere Akıllı Kilit Sistemi nasıl uygulanır? İşte cevaplar...

Günlük kiralık evler Akıllı Kilit Sistemi ile kayıt altına alınacak!

Yasal bir düzenlemesi olmamasına karşın hızla büyüyen ‘günlük ev kiralama’ için çözüm bulundu. İstanbul’da 100 dairede uygulanan Akıllı Kilit Sistemi ile günlük kiralık daireler vergi ve güvenlik açısından kayıt altına alınacak...

Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi'inde metrekaresi 22 dolara kiralık ofis!

Akdağlar İnşaat tarafından Beyoğlu’nda yatay olarak tasarlanan ve hayata geçirilen Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi, doğaya saygılı duruşu ile fark yaratıyor. Projede metrekaresi 22 dolara kiralık ofisler bulunuyor...

N5 Suites kiralık Haberi

N5 Suites kiralık

N5 Suites'te dairelerin 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Konum olarak metrobüs durağına 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 3 bin TL kira getirişi alıcıları bekliyor. Sınırlı sayıda kalan daireler için fırsatların devam ettiği N5 Suites'te fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor.  N5 Suits projesinde ticari tapu, 5 yıldızlı otel konsepti, yüzde 18 KDV dahil fiyatı, mobilyalı süit ve double suit odalan ve yüzde 40'ını peşin kalanı ise teslimde ödeme imkanı sunuluyor. 


ULAŞIMI KOLAY 

Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükselen proje konum olarak Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika, Metrobüs durağına 2 dakika, Atatürk Havaalanına 15, CNRFuar Merkezine 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ödeme koşullan kapsamında 60 Ay 0 faiz ve %40 peşin kalanı teslimde ödeme fırsatı sunulan projede teslimlerin 6 ay sonra yapılması öngörülüyor. N5 Suites'te...