27 / 04 / 2024

Nabi Avcı kimdir

Nabi Avcı kimdir

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 3. Milli Kültür Şûrası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Avcı, Karaköy Yolcu Salonu’nun yıkılması ile ilgili olarak da açıklama yaptı...

Özel okula dönüşmek isteyen dershanelere 10 yıl bina kiralama imkanı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, değişikliklerle özel okula dönüşmek isteyen dershanelere, 25 yıla kadar arsa tahsisi veya 10 yıla kadar bina kiralama imkanı verildiğini söyledi.

Nabi Avcı: Diyarbakır'da 83 okul ağır hasarlı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Avcı "83 tane ağır hasarlı, kullanılamayacak halde okulumuz var" dedi.

Eskişehir Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi açıldı!

Bakan Avcı, kentte yıkılıp yeniden inşa edilen Hacı Süleyman Çakır Kız Anadolu Lisesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, hayırsever Hacı Süleyman Çakır'a Allah'tan rahmet diledi.

Ümraniye Celalettin Ökten Hoca İHO'nun temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ümraniye'deki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı ile Celalettin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu'nun temel atma törenine katıldı.

Nabi Avcı Yunus Emre Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, yapımı süren Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatını gezerek çalışmaları inceledi, ilgililerden bilgi aldı.

MEB yeni okulların mimari standartlarını belirleyen yapı klavuzu hazırladı!

MEB, okullarda yeni mimari öncelikleri ve standartları belirledi Milli Eğitim Bakanlığı, mimar, mühendis ve eğitimcilerin katıldığı toplantıda, yeni okulların mimari standartlarını belirleyen bir yapı klavuzu hazırladı.

İlyas Avcı kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İnfo Yatırım’da hangi görevde bulunuyor?

İlyas Avcı ne zaman ve nereden mezun oldu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi belgeleri bulunuyor? İnfo Yatırım’daki görevi ne? İşte İlyas Avcı ile ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Aycan Avcı kaç yaşında, kimdir?

Akmerkez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı kimdir? Kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Atatürk Stadı 3 ay içinde millet bahçesi olacak!

AGİTPA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Atatürk Stadı'nın millet bahçesine dönüşmek için gün saydığını söyledi. Avcı, çalışmaların 90 gün süreceğini belirtti.

Taksim AKM'nin akıbeti meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin akıbetine ve bazı iddialara ilişkin hazırladığı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya iletti..

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açıldı!

AB Bakanı Ömer Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milletvekilleri ve kent protokolünün katılımı ile Adana Yeni Müze Kompleksi I. Etap Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı.

Adana Arkeoloji ve Mozaik Müzesi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan , Adana Arkeoloji Müzesi açılışına katıldı. Bakanlar, açılıştan sonra müzeyi gezdi.

Niğde Alaaddin Camii ne zaman onarım gördü?

Niğde'de bulunan Alaaddin Camii'ne ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Gürer sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya sordu..

Niğde Hasköy'de yeraltı şehri mi var?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya Niğde Hasköy'de bir yeraltı şehri olup olmadığını sordu..

Marmaray ve 3. Havalimanı'nda çıkan tarihi eserler meclis gündeminde!

Marmaray ve 3. Havalimanı projelerinde ortaya çıkan tarihi eserlere ilişkin soru önergesi hazırlandı. Soruların Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanırlandırılması talep edildi..

İzmir'deki Kolophon Antik Kenti'ne ilişkin 3 sorun mecliste!

İzmir'deki Kolophon Antik Kenti'nde kazı yapılmasına ve antik kentin definecilerden korunmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. Soruların Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılması talep edildi..

Nabi Avcı kimdir Haberi

Nabi Avcı kimdir

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca gerçekleştirilen 3. Milli Kültür Şurası dün tamamlandı. 17 komisyondan gelen raporlar okundu. Çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Sinema dersi, sanat etkinliklerinde sıfır kdv, koruma kurullarına nitelikli üye, yerel yönetimlere arkeolog ve sanat tarihi istihdamı gibi çok sayıda tavsiye kararları alındı. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı şurada alınan kararların uygulanabilir olduğunu söyleyerek Hürriyete özel açıklamalar yaptı.


En son 1989 yılında yapılan milli kültür şurası neden birden gündeme geldi?

28 yıldır yapılmıyordu. Aradan geçen zaman zarfında her alanda çok ciddi değişim, dönüşüm, yenilikler yaşandı. Tüm dünyada yaşandı. En basit olarak iletişim, bilişim teknolojileri bu gün bambaşka noktalara geldi ama biz hala eski yönetmelikle hareket ediyorduk. Bugünkü gibi tanıtım imkanları yoktu. Sinema sektöründeki gelişmeler, dağıtım, telif hakları sorunları bambaşka noktaya...