03 / 05 / 2024

Nabucco Porjesi

Nabucco Porjesi

Maros Sefcovic Türkiye ile en kısa zamanda yüksek düzeyli enerji diyaloğu başlatmayı istediklerini dile getirerek “Geçmişten de ders alarak Nabucco Projesi’ndeki yanlışları tekrarlamak istemiyor ve GGK’nın inşasında çok yakın çalışmak istiyoruz” dedi.

Mesa Çubuklu 28 ödeme planı!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa edilen Mesa Çubuklu 28 porjesi 2 katlı 6 blok olarak yükseliyor.

Ege Vadisi’nde yüzde 8 peşinat fırsatı!

Ankara Çankaya'ya bağlı Oran bölgesinde Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Ege Vadisi porjesi 26 bin 900 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Yenilenen AKM’ye İstanbul’un ihtiyacı var!

Ünlü yönetmen Derviş Zaim, yenilenen AKM porjesi ile ilgili olarak ''Böyle bir merkeze şu an İstanbul’un çok ihtiyacı var” dedi.

Ekosilivri satılık daire!

36 adet villadan meydana gelen Ekosilivri porjesi E-5 Karayoluna 400 metre mesafede inşa ediliyor. İşte, Ekosilivri satılık daire seçenekleri...

Taner Yıldız: AB'nin TANAP'a bakışından memnunuz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, AB Enerji Komisyonu Başkan Yardımcısının, "Nabucco'da düştükleri hataya TANAP'ta düşmeyecekleri" açıklamasını memnuniyetle karşıladığını belirtti..

Maros Sefcovic: GGK’nın inşasında çok yakın çalışmak istiyoruz!

Maros Sefcovic Türkiye ile en kısa zamanda yüksek düzeyli enerji diyaloğu başlatmayı istediklerini dile getirerek “Geçmişten de ders alarak Nabucco Projesi’ndeki yanlışları tekrarlamak istemiyor ve GGK’nın inşasında çok yakın çalışmak istiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TANAP akacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği müzakerelerinde enerji faslının tıkandığını belirterek, “Nabucco dediler yapamadılar. TANAP geldi, geçti ve kısa zamanda akmaya başlayacak ama onlar bakmaya devam edecek” dedi.

Nabucco Doğal Gaz Boru Hattı İnşaatı ve İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Nabucco Doğal Gaz Boru Hattı İnşaatı ve İşletmeciliği Limited Şirketi, Nabucco Gas Pipeline International GMBH tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta kuruldu.

Taner Yıldız: Nabucco projesi rafa kalkmadı, hâlâ masada!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Nabucco'nun sona ermediğini kaydederek "Proje rafa kalkmadı. Hâlâ masada" dedi, Yıldız Nabucco ve TAP projelerinin birbirini tamamlayan projeler olduğunu da sözlerine ekledi

Nabucco projesi yerine Trans-Adriyatik Doğalgaz Boru Hattı Projesi!

Nabucco'dan geçecek gazı temin edecek Şahdeniz Konsorsiyumu Nabucco projesi yerine Trans-Adriyatik Doğalgaz Boru Hattı Projesini tercih etti...

Elysium Residence Taksim'de 600 bin dolara son 2 rezidans!

Ofton İnşaat'ın Taksim'de hayat bulan porjesi Elysium Residence Taksim'de son 2 rezidans halen satışta.

Türkiye, Şahdeniz Doğalgazı'nı garanti altına aldı!

Enerjide merkez ülke olmayı hedefleyen Türkiye, uluslararası dengeleri değiştirecek bir projeye imza atıyor. Avrupa merkezli Nabucco ve İtalya-Yunanistan Boru Hattı projeleri yıllardır bölgenin enerji haritalarını çizerken, Türkiye'den önemli bir hamle ge

Taner Yıldız: Şahdeniz-2 projesinin başlaması için engel yok!

Türkiye, Şahdeniz'le üretimi en somut gazın topraklarımızdan geçmesini garantiye aldı. Nabucco, TAP ve ITGI projelerine ise "Gerekirse boru hattımızı yapacağız" mesajı verdi

Nabucco Porjesi Haberi

Nabucco Porjesi

AVRUPA Birliği ile Rusya arasındaki “enerji savaşlarının” yoğunlaştığı bir dönemde arz güvenliği açısından stratejik öneme sahip TANAP’ın temel atma törenine katılmak üzere gelecek hafta başında Türkiye’ye gelecek olan Avrupa Birliği Komisyonu’nun Enerji Birliği’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic, Hürriyet’e konuştu. Sefcovic’in mesajları inişli çıkışlı ilişkileri olan Ankara ile Brüksel arasında enerji konusunda yeni bir stratejik ortaklığın ilk sinyallerini içeriyor.


Yakın bir gelecekte enerji alanında Türkiye’yle ne tür bir ilişki göreceğiz?

Her şeyden önce Türkiye’nin AB için çok önemli bir ortak olduğunun ve bunun sadece enerji alanıyla sınırlı olmadığının altını çizmek gerekir. Enerji konusu her geçen gün daha da önemli hale geliyor. Diyaloğumuzu yüksek seviyeye terfi ettirmek için net bir fırsat olduğuna inanıyorum. Geçtiğimiz günlerde açıkladığım Enerji Birliği stratejisi kapsamında Türkiye çok...