23 / 05 / 2024

Naci Altunoğlu

Naci Altunoğlu

Noşar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Naci Altunoğlu, Ziyattin Toraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Papatya Rezidans B Blok Esenyurt'ta kuruldu.

Naci Görür'den Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yapılan 'Kanal İstanbul deniz salyasını bitirecek' değerlendirmesine ilişkin konuştu.

Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Başkanı oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevine son verildi ve yerine Şahap Kavcıoğlu getirildi.

Şehir hastaneleri için 7.6 milyar kira ve hizmet bedeli ödendi!

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, şehir hastaneleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşoğlu, "Şehir hastaneleri kamu adını kullanarak küresel sermayeye yeni ve büyük bir kaynak aktarmanın aracı olarak kullanılmaktadır" dedi...

Naci Görür: Sıradaki büyük deprem Kahramanmaraş Türkoğlu'nda olabilir! 

Elazığ'daki 6.8'lik Sivrice depremini önceden tahmin eden Prof. Naci Görür, bundan sonraki büyük depremin Kahramanmaraş Türkoğlu’nda gerçekleşebileceğini belirtti...

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi Gaziantep'e değer katıyor!

Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımına sahip olarak bölgeye değer katıyor.

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu.

İga Otel Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İga Otel Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu .

Naci Koloğlu: Taahhüt sektöründe çekilmeye düşünüyoruz!

Kolin Şirketler Grubu, iş hayatına küçük bir santral inşaatı yaparak başladı. Naci Koloğlu, "Taahhüt sektörü çok riskli. Ülke sıkıntıya girerse, ülkenin bütçesi sıkıntıya girerse ilk yapılacak iş yatırımları kesmek olur." diyor.

Naci Ekşi'den Bülent Kerimoğlu'na tesis yanıtı!

Bakırköyspor Vakfı Başkanı Ekşi, Bakırköyspor Vakfı sosyal tesis binasıyla ilgili Belediye Başkanı Kerimoğlu'nun yaptığı açıklamaya yanıt verdi. 

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 400 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Talip Ekşioğlu, Halit Ekşioğlu, Mehmet Naci Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Naci Koloğlu Soma'daki santral yatırımı hakkında bilgi verdi!

Kolin'in Soma'daki santral yatırımının önünde engel olarak görülen Zeytin Yasası'na hükümetten 'yasayı düzenleyeceğiz' sinyali geldi. Olayların ardından Kolin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu ilk kez konuştu

Naci Koloğlu: Yırca Termik Santrali için 160 milyon dolar yatırım yaptık!

7 Kasım'da Kolin Şirketler Grubu'nun termik santral yapmak için kestiği zeytin ağaçlarıyla gündeme gelen Yırca köyü, bu kez de Danıştay kararı nedeniyle ilgi odağında...

Noşar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noşar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Naci Altunoğlu, Ziyattin Toraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Papatya Rezidans B Blok Esenyurt'ta kuruldu.

Naci Altunoğlu Haberi

Naci Altunoğlu

Noşar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Naci Altunoğlu, Ziyattin Toraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da kuruldu. 


Noşar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca maksat ve konuları şunlardır. 1-İNŞAAT A- Toplu ve münferit konut, han, çarşı, işyeri, fabrika, sınai tesisleri, köprü vb. gibi inşaat taahhüt işlerinin gerek şirket olarak gerekse gerçek veya tüzel kişilerle birlikte ortaklıklar kurmak suretiyle yapmak. B- Yurt içinde ve yurt dışında konusuyla ilgili taahhüt işleri, proje, mühendislik, mimarlık, kontrolörlük, müşavirlik, organizasyon işlerini yapmak, müteahhitlik karneleri devir almak ve devir etmek. C- Şirket amacı ve uğraşı konusuyla ilgili faaliyetler için faydalı olan ihtira hak beratlarını, imtiyaz ve telif haklarını marka, model, resim ve ticaret unvanlarını, gayri maddi haklarını imtiyaz ve...