27 / 04 / 2024

Naci Koloğlu kolin inşaat

Naci Koloğlu kolin inşaat

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin’in Yönetim Kurulu Başkanı Naci Koloğlu kimdir?

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Naci Görür'den Kanal İstanbul ve müsilaj değerlendirmesi!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yapılan 'Kanal İstanbul deniz salyasını bitirecek' değerlendirmesine ilişkin konuştu.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Başkanı oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevine son verildi ve yerine Şahap Kavcıoğlu getirildi.

Ev alırken kriterler değişti!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, büyüklük gibi unsurlardan ziyade binanın yapı ve malzeme kalitesini sorgulaması gerektiğinden bahsetti.

Celal Koloğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Milletin zaferiyle sonuçlanan hain darbe girişimi, bir ve beraber olduğumuzda ne kadar güçlü, ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir ülke olduğumuzu ortaya koymuştur." dedi.

Celal Koloğlu'ndan iş dünyasına 'umutsuzluğa kapılmayın' mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İş dünyası olarak bize düşen birlik olmak, umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarımızı sürdürmek ve istihdamın korunması için gereken hassasiyeti göstermektir" dedi

Celal Koloğlu'dan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketine destek!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu,  "Devletimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma hayatı için son derece kıymetli tedbir ve teşvikleri içeren düzenlemeleri de ivedilikle hayata geçirdi." dedi.

İNTES'ten 'Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'ne destek!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, Ekonomik İstikrar Kalkanı olarak adlandırılan paket ile ayrılacak 100 milyar liralık kaynağın süreçten etkilenen öncelikli sektörler başta olmak üzere iş dünyasını rahatlatacağını söyledi.

Şehir hastaneleri için 7.6 milyar kira ve hizmet bedeli ödendi!

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Naci İşoğlu, şehir hastaneleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşoğlu, "Şehir hastaneleri kamu adını kullanarak küresel sermayeye yeni ve büyük bir kaynak aktarmanın aracı olarak kullanılmaktadır" dedi...

Konut alırken banyoyu değil kalitesini sorgulayın!

Konut satın alacak vatandaşlara önerilerde bulunan Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada konut alacak ya da kiralayacak vatandaşların binanın yapı ile malzeme kalitesini sorgulaması lazım dedi.

Naci Görür: Sıradaki büyük deprem Kahramanmaraş Türkoğlu'nda olabilir! 

Elazığ'daki 6.8'lik Sivrice depremini önceden tahmin eden Prof. Naci Görür, bundan sonraki büyük depremin Kahramanmaraş Türkoğlu’nda gerçekleşebileceğini belirtti...

Celal Koloğlu'ndan deprem açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Celal Koloğlu, Elazığ'daki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Koloğlu;"Yeni konutları depreme dayanıklı inşa ederken mevcut yapıları da depreme dayanıklı hale getirmek mecburiyetindeyiz."dedi.

Naci Koloğlu kolin inşaat Haberi

Naci Koloğlu kolin inşaat

Naci Koloğlu kimdir?

Naci Koloğlu, müteahhitlik ve enerji şirketi Kolin’in Yönetim Kurulu Başkanıdır. Naci Koloğlu, Elazığ doğumlu. 


Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Şirketin iş portföyünde, ulaştırma ve altyapı projeleri başta olmak üzere, tarım ve enerji projeleri ile bina, konut ve endüstriyel tesis projeleri var. 


Kolin İnşaat, Libya’dan Azerbaycan, Uganda ve Sırbistan’a kadar yayılan geniş bir coğrafyada hizmet veriyor. Grup, konutun yanı sıra sulama baraj, enerji ve altyapı projeleri yapıyor.


Kolin İnşaat..

"1977 yılında kurulduğundan bu yana yaptığı çalışmalarla inşaat mühendisliği alanında geniş bir bilgi birikimine sahip olan KOLİN, Türkiye’nin bu alanda en büyük inşaat şirketleri arasında yer almaktadır. KOLİN’in bu başarısının ardında yatan nedenlerin başında işverenlerimiz ile kurduğumuz güvenilir işbirliği yatmaktadır....