06 / 05 / 2024

Nada Khalil Ahmad Saleh Alnajam

Nada Khalil Ahmad Saleh Alnajam

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Aras, Mediha Yadigar Kartal, Nada Khalil Ahmad Saleh Alnajam tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zakkar tarafından kuruldu.

Ordu'daki fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası hasar gördü! 

Ordu'da dün akşam başlayan, bugün de etkisini sürdüren fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası zarar gördü. Binaların çatı ve dış mantolamalarının hasar gördüğü belirtildi...

Nada Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nada Emlak Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nada Tlemcani tarafından kuruldu.

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Batta Gayrimenkul Tarım Gıda Ürünleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batta Gayrimenkul Tarım Gıda Ürünleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Batta tarafından kuruldu. 

Assalam İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assalam İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jumran ve Mohammad Eıssa ortaklığında kuruldu.

Afaqco İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afaqco İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alabdullah tarafından kuruldu. 

Şam Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şam Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Emad Eddın Al Shw Aıkı, Ahmad Al Shwıkı ve Mohammad Saed Shwaıkı ortaklığında kuruldu.

Ahj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Hanıfh, Ahmad Hanıfh, Abdul Hamıd Aljassem ve Muhsen Hanıfeh ortaklığında kuruldu. 

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Moltajı Hagh tarafından kuruldu.

Nada Khalil Ahmad Saleh Alnajam Haberi

Nada Khalil Ahmad Saleh Alnajam

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Aras, Mediha Yadigar Kartal, Nada Khalil Ahmad Saleh Alnajam tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser,...