17 / 05 / 2024

Nader Baranbou

Nader Baranbou

Jorey Turizm Gayrimenkul Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Nader Baranbou tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de Fatih, Melek Hatun Mahallesi, Selamağası Sokak, No:24/A'da kuruldu.

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nader Mohammad Husseın Lambaz ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu.

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nader N.G. Alagha tarafından kuruldu.

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Davoodi Group Dış Ticaret İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmood Khan Navazkhan, Nader Khan Davoodı, Navaz Khan Davoudkhan, Rahmatullah Davoudkhan ve Shır Khan Daudı ortaklığında kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nader Alqhf tarafından kuruldu.

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Loucıf ve Nader Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Workhub Ofis Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workhub Ofis Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Afrah Alı Alı Al-Hababı Ve Ammar Nader E. tarafından kuruldu.

Bourbour Gayrimenkul Kiralama İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bourbour Gayrimenkul Kiralama İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdi Bourdour, Mahyar Bour Bour ve Nader Bour Bour tarafından kuruldu. 

Rama Global Emlak Danışmanlık Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rama Global Emlak Danışmanlık Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nader Abou Hammoud tarafından kuruldu.

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Salami, Mohammadbagher Zereshkian, Mohammadreza Rousta Jorshary ve Nader Sharifian ortaklığıyla kuruldu...

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın     Nasr Esfahanı, Mılad Nasr Esfahanı ve Nader Yeganeh Ahmadı ortaklığında kuruldu. 

Nader Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nader Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Arkoub tarafından kuruldu. 

Nader Baranbou Haberi

Nader Baranbou

Jorey Turizm Gayrimenkul Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Nader Baranbou tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de kuruldu. 


Jorey Turizm Gayrimenkul Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  A-TURİZM 1. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,...