14 / 05 / 2024

Nadir Bekar naboo ev

Nadir Bekar naboo ev

Reklam yönetmeni Nadir Bekar, ‘Star Wars’ filminden ilham alarak ‘Naboo Gezegeni’ konseptinde tasarladığı Harbiye’deki 4 katlı evini 1 milyon 680 bin liradan satıyor..

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Bilim insanları Maraş depremlerini anlattı: Şaşırtıcı ve nadir rastlanan bir durum!

ABD'de yaşayan deprem uzmanları, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin bu kadar kısa sürede bu şiddette olmasını "şaşırtıcı" ve "nadir rastlanan" bir durum şeklinde belirtti. İşte ayrıntılar...

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki!

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki gösterdi.

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Hbs Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbs Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Seviç ve Hakan Bekar ortaklığında kuruldu.

Bekara ev kiralamayan ev sahibine ceza verildi!

Bekar ve erkek olduğu için kendisine ev kiralamayan ev sahibini Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na şikayet eden vatandaş haklı bulundu. Alınan karar göre; "medeni hal" ve "cinsiyet" temelinde ayrımcılık yasağının ihlal edildiğine hükmedildi, ev sahibine ceza verildi.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul'un güzergahındaki arazilere ilişkin açıklama!

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un imar planlarında ayrımcılık yapılacağını ileri sürdü. Ataman, İBB'nin ve CHP’li belediyelerin arazilerine düşük imar verileceğini belirtti.

Bekara ev verilmemesi ayrımcılık sayıldı!

Anayasa Mahkemesi Batman Hasankeyf'te yapılan baraj nedeniyle yerleşim alanına taşınması projesinden bekar olanın faydalanamamasını ayrımcılık olduğu yönünde hüküm verdi. 

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Meclis üyesi Nadir Ataman, TOKİ'nin Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera ve tarla alanlarını ihaleye çıkarmasına tepki gösterdi.

Kanal İstanbul'u hangi şirket yapacak?

İBB ve Bakirköy CHP Belediye meclis üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Müzayedelerde kripto para dönemi!

Müzayede evi Sotheby's, önümüzdeki ay açık artırmayla satışa sunacağı ve tahmini değeri 10 milyon dolarla 15 milyon dolar arasında belirlenen 101 karatlık nadir bir elmasın ödemelerinde Bitcoin ve Ether'i kabul edeceğine dikkat çekti. 

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Nadir Bekar naboo ev Haberi

Nadir Bekar naboo ev

Türkiye’nin en büyük ‘Yıldız Savaşları’ (Star Wars) koleksiyonerleri arasındaki ödüllü reklam yönetmeni Nadir Bekar, dünya sinemasının en büyük bütçeli yapımından esinlenerek düzenlediği evi 2009 yılında satın aldı. İstanbul Harbiye’deki eski binayı yıktırarak çelik konstrüksiyondan 4 katlı evini yaptırdı. 180 metrekare büyüklüğe sahip evin her katını George Lucas’ın yarattığı ‘Star Wars’ serisinin karakterleri ve filme özgü eşyalarla dolduran Bekar, filmdeki ‘Naboo Gezegeni’ni örnek aldı. Naboo’dan esinlenerek evini aynalar ve şeffaf camlarla donatan Bekar, ‘Yıldız Savaşları film serisinin vazgeçilmez gezegenini canlandırdı.

Milliyet'te yer alan habere göre evini satışa çıkartan Nadir Bekar, “Evim benim hayata bakışımı anlatan yaşam alanımdı. 1977 yılında ilk çıkan Yıldız Savaşları’nı izlediğimden beri etkisindeyim. Hayal gücümü bana veren ‘Yıldız Savaşları’ karakterlerini evime getirmeye çalıştım. Dart Vader, tüylü ayı Chewbacca,...