17 / 05 / 2024

Nail Olpakın babası

Nail Olpakın babası

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ ın acı günü. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nail OLPAK’ ın babası Halil OLPAK 84 yaşında vefat etti...

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Altınların babası İslam Memiş, “Vakti geldi” diyerek büyük haberi duyurdu!

Global piyasalarda yaşanan gelişmeler sonrası ons altın 2 bin doları aşmasıyla birlikte gram altın da 1260 TL seviyesine çıkarak tüm zamanların rekorunu kırmıştı. Altın fiyatlarına ilişkin süreci yakından takip eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş “Vakit geldi” diyerek uyardı.

Altının babası İslam Memiş’ten peş peşe çok konuşulacak açıklamalar: “Haziran sonunda...”

Altın fiyatları ne kadar sorusunun cevabı gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Aynı zamanda altının gidişatı araştırılırken, henüz altın almayanlar ya da alacak olanlar son durumu merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yine altına ilişkin kritik açıklamalarda bulundu

Altının babası İslam Memiş’ten peş peşe çok konuşulacak açıklamalar: “Duygularınızla değil mantığınızla hareket edin!”

Dolar ve Euro’da yaşanan hareketleri günleri Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş değerlendirdi. Memiş, “Duygularınızla değil mantığınızla hareket edin” dedi.

Türk inşaat sektöründen Birleşik Arap Emirlikleri çıkarması!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırım potansiyeline dikkati çekerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte Nail Olpak'ın o açıklamaları...

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Lidya Yapı'nın acı günü! Çetin Oktay vefat etti!

Lidya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Oktay'ın babası Çetin Oktay vefat etti.  

Kaçak binaların tapuları ne olur? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, babasının sağlığında kendisinden dükkan satın alan vatandaşın babasının vefatından sonra kardeşleri tarafından mahkemeye verildiğini dile getirerek söz konusu binanın kaçak olması sebebiyle mahkeme sonucunun ne olacağı sorusu yöneltildi.

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Akiş GYO'nun acı günü! Ali Şükrü Göksel vefat etti!

Akiş GYO A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş'ın babası Ali Şükrü Göksel vefat etti. Akkök Holding ve Akiş GYO taziye ilanı yayınladı.

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 

Nail Olpakın babası Haberi

Nail Olpakın babası



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nail OLPAK’ın babası Halil OLPAK 84 yaşında vefat etti.


Halil OLPAK, uzun bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu.Halil OLPAK’ın naaşı bugün  (12 Ekim 2013, Cumartesi) memleketi  Burdur, Gölhisar, İbecik Beldesi Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Aile Mezarlığına...