18 / 05 / 2024

Nakı Özbek

Nakı Özbek

İhtiyar Çelik Gemi ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nakı Özbek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da Pendik, Kaynarca Mahallesi, Aydınlıyolu Caddesi'nde kuruldu.

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Aksm İnşaat Demir Çelik Madencilik Hafriyat Plastik Nak.Elektronik Bilişim Ve Reklam Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Albayrak tarafından kuruldu.

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te Emine Özbek tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Nakı Özbek Haberi

Nakı Özbek
İhtiyar Çelik Gemi ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nakı Özbek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


İhtiyar Çelik Gemi ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. Çelikten her türlü imalat ve montaj yapmak. Deniz araçları imal inşa etmek her türlü yedek parça imalatı ve tamiri yapmak deniz malzemeleri yat kotra imalatında kullanılacak her türlü malzeme alım satımı yapmak her türlü paslanmaz metal yat kotra ve tekne aksesuarlarını alım...