28 / 04 / 2024

Nakkaştepe Boğazüstü Villaları

Nakkaştepe Boğazüstü Villaları

1998 yılında Ekinciler İnşaat'ın inşa ettiği Teras Konutlar, Otağ Evler, Nakkaştepe Boğazüstü Villaları ve Göztepe Park Residence projelerinin satışı devam ediyormuş. Ekinciler, 9 milyardan başlayan fiyatlarla farklı seçenekler sunuyormuş.

Kızılay boğaz manzaralı köşk kiraladı!

Kızılay, Rumeli Hisarı’nın üst kısımlarında aylık 12 bin dolara boğaz manzaralı ve yüzme havuzlu tarihi ahşap köşk kiraladı. Kiralama işlemi için 10 bin dolar da emlakçı payı ödendiği belirtildi. Köşke alınan mobilyalar ve yapılan tadilata ise 600 bin TL harcandı.

Yabancı konut yatırımcısının gözdesi Boğaz!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, İstanbul Boğazı'nın üst düzey gelir grubuna sahip yabancıların tercih ettiği en önemli lokasyon olduğuna dikkat çekti...

Nakkaştepe’ye millet bahçesi yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında bulunan “Milet Bahçeleri”ne bir yenisi daha eklendi. Boğaz’ın incilerinden Nakkaştepe’ye millet bahçesi yapılıyor.

Boğaz yasası yeniden çıkartılmalı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde konuştu. Erdoğan, Boğaz yasasının yeniden ele alınması, çıkartılması gerektiğini söyledi.

Nakkaştepe’deki askeri alan için tepki çeken karar!

Üsküdar Belediye Meclisi, 3 Ocak’taki oturumunda eşsiz bir İstanbul Boğazı manzarasına sahip Nakkaştepe’deki askeri alan için tepki çeken bir karara imza attı.

Çanakkale'ye boğaz köprüsü ile tarihi bir imzanın temelini atacağız!

AK Parti Grup Başkanvekili Turan: "Olağanüstü bir aksilik olmazsa 18 Mart 2017'de hem şehitlerimizi anacağız, hem de şehitler diyarı Çanakkale'ye boğaz köprüsü ile 'tarihi bir imza'nın temelini atacağız" dedi.

Boğaz'ın en pahalı yalısı Erbilgin Yalısı oldu!

Boğaz'ın incileri, kurdaki yükseliş dalgasına takıldı. Rekor üstüne rekor kıran dolar, yalı piyasasını durdurdu. Yalısını elden çıkarmak isteyen, fiyatta indirim yapmaya başladı. Boğaz'ın en pahalı yalısı ise Erbilgin Yalısı oldu.

1998 yılında Ekinciler İnşaat'tan satışı devam eden 4 proje!

1998 yılında Ekinciler İnşaat'ın inşa ettiği Teras Konutlar, Otağ Evler, Nakkaştepe Boğazüstü Villaları ve Göztepe Park Residence projelerinin satışı devam ediyormuş. Ekinciler, 9 milyardan başlayan fiyatlarla farklı seçenekler sunuyormuş.

Çanakkale Boğaz Köprüsü otoyolu için toplantı yapılacak!

Çanakkale Boğaz Köprüsü kapsamında planlanan Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe 1. ve 2. Kesim Otoyolu projesi için 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü Tekirdağ Ticaret Borsası toplantı salonunda halkın katılım toplantısı gerçekleştirilecek...

1998 yılında Nakkaştepe Villaları'nda 1.500.000 dolara villa!

1998 yılında Üçem İnşaat tarafından yaptırılan Nakkaştepe Villaları'nda bulunan villalar 1.5 milyon dolara (403 milyar 500 milyon lira) satılıyormuş. Villalarda kum ve çimento dışında ithal malzeme kullanılmış.

Çanakkale Boğaz Köprüsü toplantısı 15 gün sonra!

Çanakkale Boğaz Köprüsü kapsamındaki Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale- Savaştepe otoyolu projesi için 26 Mayıs'ta halkın katılım toplantısı yapılacak. Köprü kapsamındaki Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale- Savaştepe otoyolu projesi 324,415 kilometre uzunluğunda olacak.

Çanakkale Boğaz Köprüsü toplantısı 26 Mayıs'ta yapılacak!

Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Avrupa'yla Asya kıtalarını birleştirecek Çanakkale Boğaz Köprüsü ve kapsamında yapılacak olan Kınalı- Tekirdağ- Çanakkale- Savaştepe Otoyolu projesi için 26 Mayıs'ta toplantı yapacak.

Çanakkale Boğaz Köprüsü için toplantı düzenleniyor!

Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Avrupa ile Asya kıtalarını birleştirecek köprü ve otoyol projesinde yeni bir aşamaya gelindi. Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu projesi için 26 Mayıs 2015 Salı günü toplantı yapacak.

Nakkaştepe Boğazüstü Villaları Haberi

Nakkaştepe Boğazüstü Villaları



Yaşadığınız evi bulup işaretleyin...


Biz düşlerinizde ki evi işaretledik bile!


Ekinciler yaptı, Ekinoks pazarlıyor. İşte dört dörtlük 4 proje...


Teras Konutlar... İstanbul'un en hızlı ve planlı gelişen merkezi Beylikdüzü'nde, sosyal, sportif ve teknolojik olanaklarla iç içe bir yaşam. Dilerseniz stüdyo, dilerseniz dubleks daireler... Detaylarla bezenmiş akılcı çözümler. Yemyeşil bir alanda doğa ile baş başa... Gökyüzünün özgür mavisi terasın çizgisinde gizli. Düşünceniz yatırım ise Teras Konutlar en ideali. 10 yılda 32, son iki yılda 2.5 kat değer artışı, başka nerede?


TERAS KONUTLAR


Otağ Evler... Boğaziçi'nin en güzel yerinde, Hip Kasrı ile Polonezköy'ün yanı başında, düşsel bir yaşam... Peyzaj harikası bahçelerinde masalsı çardak...