08 / 05 / 2024

Nalbantoğlu Çarşısı son durum

Nalbantoğlu Çarşısı son durum

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte, Nalbantoğlu Çarşısı'nda sürdürülen düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Nalbantoğlu Çarşısı'nın alt ve üst bölümlerinin yenileme çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı...

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Rize Çay Çarşısı'nda son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın vizyon projeleri arasında yer alan Çay Çarşısı'nda çalışmalar devam ediyor...

Edirne Alipaşa çarşısındaki kiralar meclis gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Edirne Alipaşa çarşısındaki işyerlerinin kiralarının arttırılması konusunu meclis gündemine taşıdı..

Manisa Bedesten Çarşısı'nda son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de Eski Kamyon Garajı üzerinde 19 bin metrekarelik alanda inşa edilen Modern Pazaryeri, Bedesten Çarşısı ve Otopark Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Kahramanmaraş Saraçhane Çarşısı'nda son durum!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Saraçhane Çarşısı’nda da zemin düzenleme ve restorasyon çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Demirciler Çarşısı tamamlanıyor!

Restorasyon çalışmalarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tarihi Demirciler Çarşısı'nın restorasyonunu tamamlıyor.

Kahramanmaraş Demirciler Çarşısı yenileniyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyon çalışmalarının son sürat devam ettiği Tarihi Demirciler Çarşısı’nda incelemelerde bulundu.

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda bina çöktü!

İzmir’in Tarihi Kemaraltı Çarşısı’nda bulunan tarihi bina bakımsızlık nedeniyle çöktü. Dükkanda çalışan işçiler yıkıntının altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Demirciler Çarşısı'nın restorasyonunda son durum!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları devam eden Demirciler Çarşısı’nda gezi ve incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Demirciler Çarşısı'nda son durum!

Kahramanmaraş'ın el sanatları merkezi haline gelmesi beklenen tarihi Demirciler Çarşısı'nda restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Nalbantoğlu Çarşısı son durum Haberi

Nalbantoğlu Çarşısı son durum


Bursa Büvükşehir Belediyesi, Nalbantoğlu Çarşısı'nı yeni bir çehreye kavuşturuyor.  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehrin en eski ve marka alışveriş mekanlarından Nalbantoğlu Çarşısı'mn giriş ve çıkışlarını tamamen yenilediklerini, yürüyen merpen koyduklarını ve çarşının üst kısmının taş kaplamalarını değiştirdiklerini söyledi. Çarşı iç mekanında sürdürülen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini, kısa zaman sonra niha yete ereceğini vurgulayan Altepe, "Çarşının yenilenmesiyle bir kentsel dönüşüm çalışmasına daha imza atacağız. Sonunda hem Nalbantoğlu esnafı, hem de Bursa kazanmış olacak" diye konuştu.


Sabah...