09 / 05 / 2024

Nalbantoğlu Çarşısı yenilenecek mi

Nalbantoğlu Çarşısı yenilenecek mi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte, Nalbantoğlu Çarşısı'nda sürdürülen düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Nalbantoğlu Çarşısı'nın alt ve üst bölümlerinin yenileme çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı...

Kayseri Kazancılar Çarşısı yenilenecek!

Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısı'nı yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacak.

Dakar'ın tarihi çarşısı Sandaga yenilenecek!

Senegal'in başkenti Dakar'ın en eski çarşısı kabul edilen Sandaga Çarşısı yenilenecek...

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Kocaeli Kapanönü Çarşısı yenilenecek!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Kapanönü Çarşısı’nın problemlerini gidermek için geçmişine uygun ve yakışır adımlar atacağız" dedi.

Edirne Alipaşa çarşısındaki kiralar meclis gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Edirne Alipaşa çarşısındaki işyerlerinin kiralarının arttırılması konusunu meclis gündemine taşıdı..

Tarihi Rize Çarşısı’ndaki 70 bina yenilenecek!

Rize Tarihi Çarşısı Cephe İyileştirme Projesi, DOKA'nın desteğiyle başlıyor. Proje kapsamında, 70 bin 1 milyon 100 bin liraya yenilecek.

İzmir Kemeraltı Çarşısı yenilenecek mi?

İzmir'de Kemeraltı Çarşısı'nı cazibe merkezi haline getirmek için bu güne kadar yüzlerce proje geliştirildi. Ancak yürümeyi engelleyen işporta tezgahları çarşının 'tarihi' kimliğine zarar verirken bunlara bir de altyapı eksikliği eklendi. Bu eksiklikler bölge esnafının tepkisine yol açtı.

Adana Kozan Çarşısı yenilenecek!

Sinanpaşa'daki kentsel dönüşüm mezbeliliğine sırtını dönen Yüreğir Belediye Başkanı Kozan Çarşısı'nı kurtarmaya soyunuyor.

Antalya Aksu Berberoğlu Çarşısı boyanıyor!

AKSU İlçe Merkezi'nde yer alan Berberoğlu Çarşısı, belediye meclisinin aldığı kararla boyanmaya başlandı. Aksu Belediyesi, 23 Nisan'da kapılarını açacak EXPO 2016 hazırlıkları kapsamında ilçedeki Berberoğlu Çarşısı'nın boyanması için meclis kararı aldı.

Bodrum Çarşısı'nın sorunları konuşuldu!

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 3, 6 ve 7 No’lu Meslek Komitelerinin ortaklaşa hazırladıkları “Bodrum Çarşısı ve Geleceği” sunumu, düzenlenen toplantıda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a aktarıldı.

Akşehir Arasta Çarşısı'nın restorasyon ihalesi 17 Aralık'ta!

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Türkiye'nin sayılı arastalarından biri olan Konya'nın Akşehir ilçesindeki Tarihi Arasta Çarşısı'nın restorasyon ihalesi tarihinin 17 Aralık 2015 Perşembe günü yapılacağını söyledi.

Bedestan Çarşısı'nın restorasyonu 250 günde tamamlanacak!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, restore edilen Bedesten Çarşısı'nı ziyaret etti. Müteahhit firma yetkilisi ise çatıdan başlanan çalışmaları 250 günde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Hatay Eski Balıkçılar Çarşısı yeniden yapılacak!

Eski Kasaplar ve Balıkçılar çarşısının yeniden yapılmasıyla ilgili Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in çağrısıyla belediye eski meclis salonunda toplantı gerçekleşti.

Nalbantoğlu Çarşısı yenilenecek mi Haberi

Nalbantoğlu Çarşısı yenilenecek mi


Bursa Büvükşehir Belediyesi, Nalbantoğlu Çarşısı'nı yeni bir çehreye kavuşturuyor.  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehrin en eski ve marka alışveriş mekanlarından Nalbantoğlu Çarşısı'mn giriş ve çıkışlarını tamamen yenilediklerini, yürüyen merpen koyduklarını ve çarşının üst kısmının taş kaplamalarını değiştirdiklerini söyledi. Çarşı iç mekanında sürdürülen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini, kısa zaman sonra niha yete ereceğini vurgulayan Altepe, "Çarşının yenilenmesiyle bir kentsel dönüşüm çalışmasına daha imza atacağız. Sonunda hem Nalbantoğlu esnafı, hem de Bursa kazanmış olacak" diye konuştu.


Sabah...