03 / 05 / 2024

namık kemal mahallesi maliye bakanlığı tahsisi kaldırılan parseller

namık kemal mahallesi maliye bakanlığı tahsisi kaldırılan parseller

Erdoğan Bayraktar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Ankara Çankaya Namık Kemal Mahallesi ve Yenişehir Mahallesi, ekonomiye kazandırılıyor. Maliye Bakanlığı'nın bazı parsellerde tahsisini kaldıran karar bugün Resm

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Yahya Kemal Mahallesi 6566 ada 49 ve 50 parseller ile 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 adet iş yerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi binasında bulunan 8 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Yahya Kemal Mahallesi Riskli Alan ve 6583 Ada 28 Parsel ve 6566 Ada 1 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenyurt'ta 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Esenyurt İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, D-100 ile bu caddeden ayrılan 116.Sokak ve 119.Sokak köşesinde, tapunun 2838 ada, 8 parsel numarasında kaytlı oteli 11 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

İlk toplu konuttu, tek seçmenli mahalle oldu!

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olarak 75 yıl önce Alman mimar Paul Bonatz tarafından hayata geçirilen Ankara'nın tarihi semtleri arasında yer alan Namık Kemal Mahallesi'nde sadece bir seçmenin bulunduğu açıklandı. 

Ümraniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, 1068 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

namık kemal mahallesi maliye bakanlığı tahsisi kaldırılan parseller Haberi

namık kemal mahallesi maliye bakanlığı tahsisi kaldırılan parseller

Ankara'nın Çankaya İlçesi'nde bulunan ve önemli lojman potansiyeli ile 'devlet mahallesi' olarak bilinen Namık Kemal Mahallesi (Saraçoğlu Mahallesi) ve Yenişehir Mahallesi'nin ekonomiye kazandırılması için bazı ada ve parsellerde Maliye Bakanlığı'nın tahsisinin kaldırılmasına yönelik Bakanlar Kurulu kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 


İşte o Ankara İli, Çankaya İlçesi, Namık Kemal ve Yenişehir Mahallelerinde Bulunan ve Tamamının veya Bir Kısım Paylarının Mülkiyetleri Hazineye Ait Olan Bazı Taşınmazların Ekonomiye Kazandırılması Amacıyla Tahsislerinin Kaldırılmasına İlişkin Karar;


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6645

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Namık Kemal ve Yenişehir mahallelerinde bulunan ve tamamının veya bir kısım paylarının mülkiyetleri Hazineye ait olan bazı taşınmazların ekonomiye kazandırılması amacıyla tahsislerinin kaldırılmasına ilişkin ekli Kararın yürürlüğe konulması; Maliye Bakanlığının 8/7/2014 tarihli ve 21318 sayılı yazısı üzerine, 29/6/2001 tarihli...