03 / 05 / 2024

Nanan bebek giyim markası

Nanan bebek giyim markası

Türkiye’ye İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi tarafından getirilen ve anne-bebek-çocuk pazarına Zorlu Center’da açtığı mağazası ile hızlı bir giriş yapan İtalyan markası Nanan’ın ikinci mağazası Aqua Florya’da açıldı.

Chicco’dan sezon sonu kampanyası! Giyim ve ayakkabılarda net yüzde 50 indirim. İşte Chicco’nun 8 Eylül 2022 fiyatları

Bebekleri için en iyisini isteyen anne babaların gözde alışveriş markası Chicco sezon sonu müthiş bir kampanyaya imza atıyor. Chicco, tüm bebek giyim ve ayakkabılarında net yüzde 50 indirime gitti. İşte 8 Eylül 2022 fiyatları.

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

Nanan'ın online mağazası açıldı!

İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım şirketi tarafından Türkiye’ye getirilen 0-6 yaş bebek ve çocuk tekstil ve mobilya markası Nanan’ın online mağazası açıldı.

Nanan Türkiye’de franchise sistemiyle büyüyecek!

İtalyan FL Fashion grubunun yatırımı olan, 0-6 yaş bebek tekstil ve mobilya markası Nanan, Türkiye’de franchise sistemi ile büyüyecek.

Nanan'dan bebekler ilk odası!

İtalyan bebek markası Nanan’ın 0-6 yaş bebek ve çocuklara özel olarak tasarladığı mobilyalar sağlıklı ve rahat uykular sunuyor. Nanan mobilyalar, soft renkleri ve tasarımları ile bebek ve çocuklar için masalsı odalar yaratıyor.

Nanan, Aqua Florya’da açıldı!

Türkiye’ye İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi tarafından getirilen ve anne-bebek-çocuk pazarına Zorlu Center’da açtığı mağazası ile hızlı bir giriş yapan İtalyan markası Nanan’ın ikinci mağazası Aqua Florya’da açıldı.

Selen Soyder ve Oren Fransez Bebek'e taşındı!

Selen Soyder ve Oren Fransez, yaz aylarında başlayan aşklarını nikah masasına taşımaya karar verdi. İkili, ilk iş olarak Bebek'te birlikte yaşayacakları büyük bir ev tuttu.

Bebek mobilyalarına denetim geliyor!

Gümrük Bakanlığı, plastik çocuk bileziklerinde kimyasal maddeye rastlanması üzerine yeni önlemler aldı. Bebek mobilyaları, emzik, biberon, diş fırçası gibi onlarca ürün tek tek incelenecek.

Birce Akalay Bebek'te kiralık ev arıyor!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti.

1946 yılında Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakılmayacak!

1946 yılında uygulanacak imar planına göre büyük ana yollar sahillerden geçecekmiş. İmar planını tatbik edecek olan İstanbul Belediyesi, Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakmayacakmış.

Engin Altan Düzyatan 80 bin TL'ye bebek odası aldı!

Engin Altan Düzyatan’ı babalık heyecanı sardı. Eşi Neslişah Alkoçlar, 5 aylık hamile olan ünlü oyuncu, önceki gün gittiği Zorlu Center’da bir bebek mağazasından oğlu için 80 bin TL’lik bebek odası siparişi verdi.

1945 yılında Ortaköy ile Bebek arasının imar planı hazırlanmış!

1945 yılında Prost, Bebek ile Ortaköy arasındaki kısmın imar planını hazırlamış. İmar planını iki kısma ayıran Prost, deniz kıyısını genişletmeyi ve bölgenin üst taraflarında iki yeni yolun açılmasını uygun görmüş.

Selen Soyder Bebek'te kiralık ev arıyor!

Selen Soyder ve sevgilisi Oren Fransez kiralık ev arıyorlar Selen Soyder ile Oren Fransez, önceki gün emlakçı eşliğinde Bebek’teki kiralık daireleri dolaştı.

Nanan bebek giyim markası Haberi

Nanan bebek giyim markası

Türkiye’ye İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi tarafından getirilen ve anne-bebek-çocuk pazarına Zorlu Center’da açtığı mağazası ile hızlı bir giriş yapan İtalyan markası Nanan’ın ikinci mağazası Aqua Florya’da açıldı. Nanan, Aqua Florya’da yer alan mağazasıyla mobilyadan tekstile, aksesuar ürünlerinden yeni doğan kıyafetlerine kadar birçok ürünü aynı mağazada ebeveynlerin beğenisine sunacak. 


İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi tarafından Türkiye’ye getirilen, 2015 Aralık ayında Zorlu Center’da açılan mağazasıyla, mobilyadan tekstile, aksesuar ürünlerinden yeni doğan kıyafetlerine kadar birçok ürünü aynı çatı altında sunan İtalyan markası Nanan’ın ikinci mağazası Aqua Florya’da açıldı. Nanan, anne, bebek ve çocukların ihtiyaçlarını bir arada bulabileceği şık ve ayrıcalıklı ürünlerini Zorlu Center’dan sonra Aqua Florya’da da ebeveynlerle buluşturacak.


2016 sonuna kadar toplam üç mağaza 

Nanan’ı Türkiye ile tanıştıran İlkiz İş Geliştirme...