05 / 05 / 2024

napoli de cruise

napoli de cruise

İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yeni limanlar yapmanın gerekli olduğunu söyledi...

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Galataport Mart 2020’de tamamlanacak!

Mart 2020'de tamamlanacak İstanbul'un dev projesi Galataport, Seatrade Cruise Global 2019 fuarında dünyanın birçok yerinden katılan kruvaziyer firmalarına tanıtıldı.

Ağaoğlu'ndan ev alana Cruise seyahati hediye!

Ağaoğlu düzenlediği son kampanya ile müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyahati hediye ediyor. Kampanya 11 Haziran 11 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Ağaoğlu'ndan ev alanlar Cruise seyahati kazanıyor!

Ağaoğlu, 11 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında daire veya ofis satın alan müşterilerine Ege-Akdeniz'de 7 gece 8 gün süren muhteşem Cruise seyehati hediye ediyor.

Cruise Shipping Miami'de İzmir ve Türkiye’nin geniş çaplı tanıtımı yapıldı!

Dünyanın en büyük kruvaziyer fuarlarından olan ve Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami kentinde düzenlenen “ Cruise Shipping Miami ”de İzmir ve Türkiye’nin geniş çaplı tanıtımı yapıldı.

Güney Kore'de mimarlar gemi şeklinde otel inşa etti!

Güney Kore'de mimarlar gemi şeklinde Sun Cruise Resort Otel'i gemi konsepti ile inşa ettiler...

Katie Holmes Tom Cruise'dan kızlarına 24 bin dolarlık oyun evi!

Katie Holmes ve Tom Cruise kızları Suri Cruise'a 24 bin dolar değerinde bir oyun evi satın aldı

Katie Holmes ve Tom Cruise kızlarına 90 bin TL'lik oyun evi aldı!

Tom Cruise ile Kate Holmes 6 yaşındaki kızları Suri'ye 90 bin TL değerindeki oyun ev satın aldı...

Evlilik sözleşmelerinde gayrimenkul değerlemenin yeri!

Katie Holmes ve Tom Cruise çiftinde yeniden gündeme gelen evlilik sözleşmeleri, Türkiye'de de giderek yaygınlaşırken çiftler evlenmeden önce gayrimenkullerinin değerini tespit ettiriyor

Celal Erdoğdu: Gayrimenkul Değerleme evlilik sözleşmelerinde!

Kate Holmes ve Tom Cruise çiftinde yeniden gündeme gelen evlilik sözleşmeleri, Türkiye’de de giderek yayınlaşmaya başladı. Evlenmeden önce çiftler gayrimenkullerini gerçek değerlerini belgelendirmek için gayrimenkul değerleme şirketlerinin kapılarını çalı

Yabancılara mülk satışına sınırın gerekçesi Resmi Gazete`de

Anayasa Mahkemesi'nin, yabancılara bazı koşullarda taşınmaz satışını öngören kanunun bazı hükümlerinin iptaline ilişkin kararının gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

My World`de yüzde 12.5 peşinata 240 taksit!

Konut kralı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'deki My World projesindeki yeni finansman modelini açıkladı. Peşinatı yüzde 12.5'e düşüren Ağaoğlu, ilk taksiti de 6, 10 ve 13 ay sonra başlatıyor!

Veliefendi'de tekstil bitti, fabrika arazileri değerlendi

Ekonomist Dergisi bu hafta piyasaya çıkan sayısında büyük değişime hazırlanan Zeytinburnu'nu mercek altına aldı. Zeytinburnu'nda hangi arsaya? Ne inşa edilecek? İlçeyi nasıl bir değişim bekliyor?

napoli de cruise Haberi

napoli de cruise

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Napoli’den dönüşünde Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin çeşitli konulardaki sorularını cevaplandırdı. Napoli de cruise gemilerinin sürekli turist getirmesini imrenerek izlediğini belirten Başkan Kadir Topbaş, şöyle konuştu;


“Napoli de imrendiğim biraz da kıskandığım cruise gemilerinin sürekli turist getirmesiydi. Geminin biri geliyor, biri gidiyor. İstanbul’da sadece Galata rıhtımı var ve 2,5 gemi yanaşabiliyor. Yeni rıhtım yapmak için belirlediğimiz noktalar var. Ancak bir an önce inşa etmemiz gerekiyor. Dünyanın yükselen şehri İstanbul’a bugünkü durum yakışmıyor.”


Metroyu Silivri’ye kadar götüreceğiz


Bir başka soru üzerine, metrobüs yatırımını hızlı bir proje olduğu için tercih ettiklerini açıklayan Kadir Topbaş, İstanbul’da yeni başlatılan “Otobüs Yolu” uygulamasının vatandaşlar tarafından benimsendiğini söyledi. Başkan Topbaş, “Şu anda otobüsler tercihli yolu kullanıyor. Belli saatler için uygulama yapılıyor. Taksiler de yararlanabiliyor....