21 / 05 / 2024

nar life teslim tarihi

nar life teslim tarihi

Nar Life satış ofisi ile 444 4 627 no'lu telefondan iletişim geçebilir ve proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Nar Life daire fiyatları 194 bin TL ile 845 bin TL arasında değişiyor...

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Çınar Life satışta! Yeni proje

Dolunay Mühendislik imzasıyla Pendik'te inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar başladı. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor.

Çınar Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye ile Özgür Gül ve Naim Sarı ortaklığında kuruldu.

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar'da teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şahinbey Kahvelipınar projesinde yer alan 63 adet konut için teslim dönemi sona eriyor.

Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi!

9 blok şeklinde yükselen Esenyurt Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Dumlupınar Life Point 101 fiyat!

Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı imzası taşıyan Dumlupınar Life Point 101 projesinin 2018 yılı Aralık ayında tamamlanması planlanıyor. İşte Dumlupınar Life Point 101 fiyat...

Life Point 101 fiyatları!

Ocak ayında yapımına başlanacak olan Dumlupınar Life Point 101 projesi 101 dairelerden oluşuyor. Life Point 101 fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar konut teslim dönemi sona erdi!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar Konut Projesi kapsamındaki 163 adet konutun teslim işlemleri bugün sona erdi.

Sancaktepe Celestia Life teslim tarihi!

Sancaktepe Celestia Life Evleri projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 513 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

İzmir Doğa Park Life teslim tarihi!

Koç İnşaat'ın projesi Doğa Park Life, önümüzdeki Eylül ayının sonunda satışa çıkarılacak. İzmir'de yükselen Doğa Park Life projesi 42 lüks daireden oluşuyor...

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

TOKİ Başpınar konutları teslim ediliyor!

TOKİ ve Altındağ Belediyesi tarafından yapılan Başpınar konutları teslim ediliyor Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir "merhaba" diyor.

TOKİ Ankara Başpınar Konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor.

nar life teslim tarihi Haberi

nar life teslim tarihi

Toplamda 609 adet daireden meydana gelen Nar Life projesi Tepe İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 29 bin 500 metrekare alana üzerinde inşa edilen Nar Life Evleri İstanbul'un Maltepe bölgesinde konumlandırılıyor. Nar Life satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.


3 blok halinde yükselen Maltepe Nar Life Evlerinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, dublex, teraslı ve bahçeli daire tipinde konut alternatifleri sunuluyor. Nar Life satış ofisi iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Satışların devam ettiği Nar Life Evlerinde yer alan konutların büyüklükleri 39,92 metrekare ile 158,59 metrekare arasında değişiyor. Nar Life satılık daire fiyatları kapsamında projede ki konutlar minimum 194 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Nar Life teslim tarihi kapsamında daireler 2015 yılının...