30 / 04 / 2024

Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert

Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert

Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert kimdir? Haluk Sert inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Haluk Sert'in biyografisi...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul sektöründeki net görev ve tanımlamalarıyla sektörü daha verimli ve organize bir hale getiren Oğuz Taşpınar, Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çınar Müslüm Bakan, İbrahim Tüfekçi, İsmail Tüfekçi, Muhammed Emin Tüfekçi ve Zekeriya Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karapınar tarafından kuruldu.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Ala Moment Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Moment Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Şeker ve Muhammed Akpınar tarafından kuruldu.

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Bpp Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bpp Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ekinci Işkın ve Neslihan Balkan ortaklığında kuruldu. 

Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert Haberi

Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert

Haluk Sert kimdir?

Haluk Sert, 1968 İstanbul doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi, inşaat Yüksek Mühendisliği 1989 yılı mezunu olan Haluk Sert, Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı.


İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi “ İnşaat İşletmeciliği” ve İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi “ Organizasyon ve İşletme Politikası” bilim dallarında iki yüksek lisans diploması sahibidir. Üniversite yıllarında inşaat sektörüne girmiş, 1990 yılında As Yapı İnşaat Şirketini kurmuştur.            


Denizli Buldan ilçesinin, ünlü dokuma ustası Halil Sert’in torunu olan Haluk Sert; 1970 yılında, babası Abdullah Özol Sert tarafından kurulan ve halen faaliyetlerini sürdüren As Tekstil ve Dokuma Firması’nın Sultanhamam merkezinde küçük yaşlardan itibaren çalışmaya başlamış ve ticaret yaşamına dair önemli deneyimler elde etmiştir. 


Aynı zamanda inşaat yüksek mühendisi...