21 / 05 / 2024

narbel yolu çöktü mü

narbel yolu çöktü mü

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı geçtiğimiz Cuma gecesi yıkılmıştı, peki Narbel yolu rezidans inşaatı yüzünden mi çöktü?

İzmir Nar-Bel yolu çöktü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Narlıdere’de 11.5 milyon liraya yaptırdığı Nar-Bel yolunda korkulan oldu. Dik rampası ve eğimi nedeniyle şikayet konusu olan yolda çökmeler meydana gelirken, yolun bir kısmı kapatıldı

Arnavutköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Arnavutköy ilçesi, Çilingir Yolu, Terkos Yolu Arası ( İmar Yolları ) Yol, Kavşak Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Bursa Gemlik'te istinat duvarı çöktü!

Bursa'nın Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yer alan sahil yolu kenarındaki istinat duvarı şiddetli yağış sebebiyle çöktü.

Ümraniye'de inşaatın perde duvarı çöktü!

Ümraniye'de Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi içerisindeki Site Yolu Caddesi'nde devam eden inşaatın perde duvarı çöktü.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Güzelce Etabı imar planı itirazı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Güzelce Etabı'na ilişkin 1/5000 ölçekl nazım imar planı itirazı bugün askıya çıktı.

Pendik TEM bağlantı yolu imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası itirazlara ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Narlıdere'de uzun süren inşaat çalışmaları tepki görüyor!

Narlıdere'de geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmalarının uzun sürmesine çevre sakinleri tepki gösterdi.

Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor!

Türkiye'nin en pahalı yolu" olarak bilinen İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'nda yapılan çalışmalar çevre sakinlerini tedirgin ediyor.

Adıyaman Tut Yolu çöktü!

Geçtiğimiz yıllarda ihalesi yapılan ve 2016 yılı içerisinde yapılan Tut Karayolunda çökme meydana geldi.

Düzce Çevre Yolu için kamulaştırmalar tamamlandı!

Düzce Belediye tarafından çevre yolu bağlantıları için başlattığı kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. Rıhtım caddesinden Haydar Göreli caddesine uzanan bölgedeki 33 hak sahibi ile yapılan kamulaştırma görüşmelerinden olumlu sonuç çıktı.

Şili Tolten Nehri Köprüsü çöktü!

Güney Amerika ülkesi Şili’de Tolten Nehri üzerinden geçen demir yolu köprüsü bilinmeyen bir nedenle çöktü. Kimyasal madde taşıyan yük treni köprüden geçerken tren yolu ikiye ayrıldı.

Samsun Ata Yolu'nun ilk yarısı tamamlandı!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için çıktığı Samsun'dan sonra devam ettiği güzergah olan "Ata Yolu"nun ilk yarısı tamamlandı.

İzmir Narbel Yolu trafiğe açıldı!

İzmir'in en pahalı yolu olan ve geçtiğimiz Ocak ayında çöken Nar-Bel yolu, Yeni Asır'ın gündeme getirdiği haberlerin ardından yeniden düzenlenerek trafiğe açıldı.

narbel yolu çöktü mü Haberi

narbel yolu çöktü mü


Yeni Asır'ın İzmir'in en pahalı yolu olan ve istinat duvarı yıkılan Narlıdere'deki Nar-Bel yolunda çökmeler olduğu yönündeki haberini yalanlamaya çalışan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'a en güzel cevabı gerçekler verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de yaptırdığı ve Danıştay'ın plan hiyerarşisine uygun olmadığına karar verip yeniden bilirkişi raporu istediği Nar-Bel yolunu koruyan istinat duvarı geçtiğimiz Cuma gecesi yıkılmıştı. Gece yarısı yaşanan olayda can ve mal kaybı olmazken, yolun bir kısmı da çöktü. 


Batur yalanlamaya çalıştı 


Yeni Asır, bu gelişmeyi Pazar günü özel haber olarak okuyucularına duyurdu. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ise, Yeni Asır'ın haberini yalanlamaya çalıştı. Yazılı bir açıklama yapan Batur, "Haber gerçeği yansıtmıyor. Haberde belirtildiğinin aksine, Narbel yolu üzerinde bir çökme bulunmuyor. Sözkonusu imar parselindeki yapılan çalışma istinat duvarı imalatıdır. Gerçekleştirilen...