18 / 05 / 2024

narlıdere belediyesi imar planı

narlıdere belediyesi imar planı

Narlıdere Belediyesi'nin talebi üzerine Bakanlar Kurulu kararıyla "Riskli Alan' ilan edilen dört mahalledeki kentsel dönüşüm sürecinde tartışma çıktı.Topluluk, Başkan Batur gelene kadar ayrılmayacaklarını belirterek oturma eylemi yaptı.

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de 12 konut satacak!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Narlıdere Belediyesi 9 konut satacak! İzmir'de konut almak isteyenler dikkat!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere 2. İnönü Mahallesi'nde yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı.

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm iki yılda tamamlanacak!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin çalışmaların iki senede tamamlanacağını dile getirdi. 

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

İzmir Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

İzmir Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan kentsel dönüşüm planları için çalışmalara başladı. 

İzmir Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere Belediyesi, 4 ayrı mahallede uzun senelerdir devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinde mutlu sona geldi. Çatalkaya, Narlı, Atatürk ile 2. İnönü mahallelerini dahil eden kentsel dönüşüm projeleri için beklenen müjde Ankara’dan verildi.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Narlıdere Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli bir başarı kaydetti.

İzmir Narlıdere'deki 10 yıllık arsa davasından tazminat kararı!

İzmir'e bağlı Narlıdere Belediyesi 10 yıl önce Yeniköy mahallesinde vatandaşın arsasına kamulaştırmadan el koymuştu. Yaklaşık 10 yıl süren yargılama süreci sonrasında mahkeme, Narlıdere Belediyesi'nin arsa sahiplerine tazminat ödemesine karar verdi.

Narlıdere Metrosu'nda geri sayım başladı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Narlıdere Metrosu'nun inşaatında son aşamaya gelindi. Metro hattının yüzde 73'ü tamamlandı. 

narlıdere belediyesi imar planı Haberi

narlıdere belediyesi imar planı

Narlıdere Belediyesi'nin talebi üzerine Bakanlar Kurulu kararıyla "Riskli Alan' ilan edilen dört mahalledeki kentsel dönüşüm sürecinde tartışma çıktı. Mahallelerde kurulun 6 ayrı koopereatif ve 200'e yakın hak sahibi Bakanlığın yetki verdiği Narlıdere Belediyesi'nin imar planları ve dönüşüm projelerini yapması için bir firmayla sözleşme yaparak haklarının tehlikeye atıldığı iddiasıyla önce yürüyüş, sonra belediyenin birinci katında oturma eylemi yaptı. 

Mithatpaşa Caddesi'nden Narlıdere Belediyesi'ne kadar yürüyüş yapan topluluk "Rantçı dönüşüm istemiyoruz", "Barınma hakkımız engelenemez" sloganları attı. Belediye önüne gelen topluluk imzaladıkları Narlıdere Belediye Başkanlığına hitaben yazılan dilekçeleri Belediye Başkanı Abdül Batur'a vermek istediklerini açıkladı. 

Sokaklara sığmadılar Belediyenin giriş katına giren kooperatif temsilcileri ve hak sahipleri Başkan Batur'un gelmesini ve kendisine açıklama yapmasını istedi. "Halk burada, Başkan nerede" sloganları atan topluluk, Başkan Batur gelene kadar...