28 / 04 / 2024

Narlıdere imar planı

Narlıdere imar planı

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Kentsel dönüşüm için yetki Narlıdere Belediyesi'ne verilmiş ancak bölgenin imar planları onaylanmamış. İlk işim planların onaylanması için çalışmak olacak" diye konuştu.

İzmir Narlıdere'de TOKİ’ye ait araziler imara açıldı!

İzmir Narlıdere'de Narlı Mahallesi bölgesinde bulunan ve ne olacağı merak edilen araziler hakkında Ankara'dan açıklama geldi. Narlıdere'deki TOKİ’ye ait araziler imara açıldı.

Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, Narlı ve Çatalkaya Mahallelerinin neticelenen mevcut yapılaşma durum çalışmalarının iki ay süreyle askıda kaldığını ve de vatandaşların bilgisine sunulduğunu söyledi.

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir Narlıdere'deki kentsel dönüşüm planına halktan itiraz! 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm sürecinde mağdur olan halk dönüşüm planlarına itiraz etti. Dönüşüm planına itiraz eden halk, itirazlarına yanıt alamadıkları için hukuki süreç başlattılar. 

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının planları onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattı için hazırlanan imar planları onaylandı. 

Beylikdüzü Dere Koruma Bantları imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Dere Koruma Bantlarına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı. 

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar planı askıda!

Şile İlçesi'ne bağlı Bıçkıdere Mahallesi, Mezarlık alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Sancaktepe Dere Yapı Yaklaşma Mesafesi imar planı askıda!

Sancaktepe İlçesi Dere Yapı Yaklaşma Mesafesi ve Dere İşletmesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Pendik Gökçedere Deresi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Kemiklidere Deresinin 1.yan kolu olan Gökçedere Deresi güzergahı ve dere koruma bantlarının revize edilmesine yönelik imar planı tadilatı askıya çıktı...

Halkalı Nakkaş Deresi imar planı tadilatı askıda!

Halkalı Nakkaş Deresi, Dere Koruma Bandının Bir Kısmının Revizyonuna ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı...

Beylikdüzü'nde dere koruma bantları imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, dere koruma bantlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıktı.

İBB Tuzla'da 2 imar planı değişikliğini askıya çıkardı!

Tuzla'da E-5 ile Demiryolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin ve Orhanlı Sanayi Bölgesine ait dere İşletme bandlarının revize edilmesine ilişkin imar planı tadilatları askıya çıktı..

Kurbağalıdere-Hasanpaşa Kentsel Sit Alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Kurbağalıdere - Hasanpaşa Kentsel Sit Alanına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Narlıdere cami alanı imar planı askıda!

İzmir Narlıdere İlçesi, 2. İnönü Mahallesi, 8137 ada, 1 parselin batısında Cami Alanı belirlenmesine yönelik imar planı değişikliği askıda...

Başakşehir Hoşdere Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

Başakşehir Hoşdere Köyü Muhtelif Parseller ile Bu Parseller Arasında Kalan Yol ve Park Alanlarına ilişkin Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Narlıdere imar planı Haberi

Narlıdere imar planı

CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, 2'nci İnönü Mahallesi'nde genişletilmiş Kentsel Dönüşüm Toplantısı düzenledi. Engin "Kentsel dönüşümde halkın dediği olacak. Sizin istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayacağım. Eğer bir rant oluşacaksa, bunu halk paylaşacak. Bize güvenin, kentsel dönüşüm bizim işimiz" diye konutşu.

  

CNN Türk'te yer alan habere göre; Narlıdere 2'nci İnönü Mahallesi'nde düzenlenen kentsel dönüşüm toplantısına, CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, İlçe Başkanı Şahin Fırat, muhtarlar ve meclis üyesi adayları ile çok sayıda mahalle sakini katılım gösterdi. Ali Engin, bölgeye yönelik bu zamana kadar yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını ve yatırımlarını açıkladı. Engin, Narlıdere'nin üst bölgelerinin acilen kentsel dönüşüme ihtiyaç olduğu, uzun zamandır süren çalışmaların bitirileceğini kaydetti.

Engin, "Oylarınızla seçilirsek, biz bu süreci kazasız belasız tamamlayacağız. Kentsel dönüşümde halkın dediği...