28 / 04 / 2024

Narlıdere projeleri

Narlıdere projeleri

İzmir Ticaret Odası'nın raporunda, Bayraklı'da 10 yıl içerisinde yapılacak projelerle 16 milyar dolarlık yatırımın gerçekleşeceği öngörülüyor. Dev firmalar, yüz milyonlarca dolarlık projelerini yeni kent merkezi olarak belirlenen ilçede hayata geçiriyor.

Narlıdereliler sosyal alan istiyor!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerinde kalıcı bir proje olmamasından yakındı. Otopark sıkıntısı olduğunu belirten Narlıdereliler, ayrıca sosyal alanlar oluşturulmasını istiyor

Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, Narlı ve Çatalkaya Mahallelerinin neticelenen mevcut yapılaşma durum çalışmalarının iki ay süreyle askıda kaldığını ve de vatandaşların bilgisine sunulduğunu söyledi.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm planı askıya çıktı!

Narlıdere'de kentsel dönüşüm askıya çıktı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlı ve Çatalkaya mahallelerinde Kentsel dönüşüm ile ilgili yapılan jeolojik ve fiziki inceleme neticelerinin askıya çıkarıldığını müjdesini verdi.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm askıya çıktı!

Abdül Batur Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlı ve de Çatalkaya mahallelerinde Kentsel dönüşüm ile ilgili yapılan jeolojik ve fiziki inceleme neticelerinin askıya çıkarıldığını açıkladı

Narlıdere'de dönüşüm yılbaşında başlıyor!

Narlıdere'de dönüşüm yılbaşında başlıyor. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, kentsel dönüşüm çalışmalarında sona geldiklerini açıkladı. Dönüşüm için planlar 7 - 15 Ekim 2014'te askıya çıkartılacak.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kentsel dönüşüm mahalle temsilcileri ile belirli zamanlarda bilgilendirme toplantıları düzenleyen Abdül Batur, vatandaşın doğru bilgiyi en sağlıklı kaynaktan alması için bu toplantıları düzenlediklerini ifade etti.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm konuşuldu!

İzmir NARLIDERE Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere' nin Çatalkaya mahallesinde üçüncü seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Projenin açılış töreninde başkan Baturun gündeminde Kentsel dönüşüm projeleri vardı.

İzmir Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere Belediyesi, 4 ayrı mahallede uzun senelerdir devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinde mutlu sona geldi. Çatalkaya, Narlı, Atatürk ile 2. İnönü mahallelerini dahil eden kentsel dönüşüm projeleri için beklenen müjde Ankara’dan verildi.

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

Fahrettin Altay- Narlıdere Metrosu ne zaman tamamlanacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin temelini attığı Narlıdere Metrosu'nda 7.2 kilometre uzunluğundaki hat, kısaca "TBM" adı verilen 2 tünel açma makinesiyle günde 20 metre kazılarak aşılacak. Metronun yapım süreci 42 ay olarak planlandı.

Narlıdere Metrosu'nun inşaatı yarın başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Narlıdere Metrosu'nun 42 ayda tamamlanacağı açıklandı. Yapım çalışmaları kapsamında TBM ve Balçova istasyonunun inşası yarın başlayacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar TL'lik F. Altay-Narlıdere metro hattının temelini törenle attı.

Narlıdere metro inşaatı 9 Haziran'da başlıyor!

İzmir Metrosu’nu Narlıdere’ye ulaştıracak dev projede imzalar atıldı. Metro toplamda 7 duraktan meydana gelecek.

İzmir Narlıdere Metrosu, Gülermak'a emanet!

İzmir'in 180 kilometreye ulaşan raylı sistem ağı büyümeye devam ediyor. F.Altay-Narlıdere Kaymakamlık arası metro hattının yapımını Gülermak üstlendi...

Narlıdere Belediyesi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık 4 işyeri!

Narlıdere Belediyesi, Narlı Mahallesi'ndeki 4 işyerini ihale ile satıyor. İhale 22 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Narlıdere Metrosu'nun 2. aşama ihalesi yarın!

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşaması yarın yapılacak.

Ankara'da Narlıdere dönüşümü anlatıldı!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bir takım ziyaretler ve görüşmeler yapmak için CHP Narlıdere ilçe örgütüyle birlikte gittiği Ankara’ya programı dahilinde Narlıdere’nin 2. İnönü, Atatürk Mahallesi, Narh ve Çatalkaya Mahallelerinin Kentsel dönüşümü anlatıldı.

Narlıdere Metrosu'nun 2. aşama ihalesi 13 Nisan'da!

Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için 30 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2. aşama ihale tarihi, firmalardan gelen talep üzerine 13 Nisan'a ertelendi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosu için son adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart tarihinde yapacak. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda son durum!

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Metro hattı'nda yeni ihalenin Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Narlıdere projeleri Haberi

Narlıdere projeleri

1-)BAYRAKLI

İzmir metropolünü oluşturan 11 ilçeden biri olan Bayraklı; İzmir kent merkezinde, İzmir Körfezi'nin kuzeydoğu köşesinde İzmir-Çanakkale asfaltı üzerinde yer almakta. İzmir Adliyesi'nin Bayraklı'ya taşınması ilçenin ekonomik ve ticari gelişimine önemli bir katkı sağladı. Yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile yükselişe geçen bölgede yatırımlar hızla artış gösterdi. İzmir'e yatırım yapmak isteyen dev firmalar, yüz milyonlarca dolarlık projeler bölgede yükselmeye başladı. Yeni kent merkezi olarak belirlenen 450 hektarlık arazide önümüzdeki 10 yıl içerisinde planlanacak projeler ile 16 milyar dolarlık yatırım yapılacağı öngörülüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı Alsancak Limanı ile Karşıyaka-Turan arasında kalan alanların imar planlarının onaylanması ile ilçedeki "Salhane" bölgesi cazibe merkezi haline geldi. İlçenin turizm potansiyeli yeterince değerlendirilememekte. 


Hastane ve eksikliği

1-) Turan Bölgesi'nden başlayarak Bayraklı sahilini kapsayan bölgeye ilişkin...