17 / 05 / 2024

Narlife platformu

Narlife platformu

Narlife komşuluk bağlarını güçlendirecek platform kurdu. İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, komşuluk bağlarını güçlendirmek amacıyla “Komşum Platformu”nu faaliyete geçirdi.

Afet Platformu İzmir Deprem Raporu yayınlandı!

Afet Platformu 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremle ilgili raporu yayınladı.

Kültürpark Platformu'ndan Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı açıklaması!

Dün Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’nın meclisin onayına sunulacağı toplantıya dakikalar kala Kültürpark Platformu flaş bir adım attı. Meclis önünde basın açıklamasında bulunan platform, Başkan Soyer ve meclis üyelerine seslenerek planı ‘reddedin’ dedi. 

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e 3. mektup: Plan taslağını hemen geri çekmelisiniz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in geçtiğimiz günlerde 'Kültürpark'ın Anayasası'nı hazırladık' açıklamasını yapması sonrasında Kültürpark Platformu 3. kez Soyer'e ve Meclis üyelerine yönelik bir açık mektup yayınladı.

GYODER Çözüm Platformu’nda pandemide yaşanan değişim masaya yatırılacak!

GYODER Çözüm Platformu toplantısında ‘Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri’ başlığı altında son gelişmeler masaya yatırılacak.

Kültürpark Platformu: Kültürpark’ta daha fazla betona gerek yok!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışmanın ardından açıklama yaptı. Açıklamada, Kültürpark’ta daha fazla betona gerek olmadığı belirtildi.

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e açık mektup: Her adımın takipçisi olacağız!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışma ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e açık mektup yazdı.

İyilik Takipçileri Platformu'ndan 63 aileye kira yardımı!

İyilik Takipçileri Platformu, İzmir depreminde evlerini kaybeden 63 aileye 1 yıllık kira yardımı yapacak.

Parlamenterler Arası Kudüs Platformu'nun yeni binası açıldı!

Parlamenterler Arası Kudüs Platformu'nun yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı ve Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Türkiye Başkanı Nureddin Nebati, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Parlamentolararası Kudüs Platformu İsrail'in Yahudi yerleşim birimleri inşasına tepki gösterdi!

Parlamentolararası Kudüs Platformu, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan işgal altındaki alanlara  Yahudi yerleşim birimi inşasına onay vermesine tepki gösterdi 

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Gönüllü Trabzonsporlular Platformu'ndan ihtiyaç sahiplerine kira yardımı!

Gönüllü Trabzonsporlular Platformu, ihtiyaç sahibi ailelerin kira borçları ile faturalarını ödedi...

GYODER Çözüm Platformu'nun gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu!

GYODER Çözüm Platformu’nun üçüncü toplantısı, ‘Turizmde Dönüşüm Arayışları’ başlığı altında gayrimenkul ve turizm sektörü temsilcilerinin yoğun katılımıyla düzenlendi. Toplantının gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul Deprem Platformu'nu kurduk!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Deprem Platformu'nu kurduk. Deprem konusunun milli bir sorun olarak görülerek bu soruna çözüm bulunması adına İBB'nin İstanbul'da organize ettiği Platformla büyük bir destek sunacağına inanıyorum" dedi...

Narlife platformu Haberi

Narlife platformu

Narlife sakinlerinin komşularıyla her an iletişim halinde olmasını sağlayacak ve narlifekomsum.com adresi üzerinden ulaşılabilecek online platform; sosyal dayanışmayı, yardımlaşmayı ve komşuluk ilişkilerinin güçlendirilmesini amaçlıyor. Üyelerine yeni dostluklar ve paylaşımlar sunan platform, yönetimsel ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra kullanıcılarına sürpriz hediyelere sahip olma olanağı da sağlıyor. Sosyal bir ağ niteliği taşıyan platform, e-bülten üyeliği ile tüm ziyaretçilere yaşam, mimarlık, dekorasyon ve sağlık içerikli güncel konulara erişme ve paylaşma olanağı da sunuyor.


29 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Narlife projesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis alanı, olimpik standartlara yakın açık yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, sauna, içinde sinema ve toplantı alanları da bulunan çok amaçlı salonu, çocuk oyun alanı, 889 araçlık kapalı otoparkı, kafe ve marketiyle...