07 / 07 / 2024

narmanlı han butik otelmi olacak

narmanlı han butik otelmi olacak

Narmanlı Han'ın 57 milyon dolara satılması tarihi han ve hamamlar için dönüm noktası oldu. Emlak siteleri, gazete ilanları sahibinden satılık tarihi han-hamam ilanlarıyla doldu. Fiyatlar 100 bin liradan başlayıp milyon dolarlara çıkıyor...

Beyoğlu’nun simgesi tarihi Markiz Pastanesi satıldı! İşte yeni sahipleri!

Beyoğlu'nun simge pastaneleri arasında yer alan Markiz satıldı. Tarihi pastaneyi 2013 yılında Narmanlı Han'ı alan Tekin Esen ve Mehmet Erkul satın aldı.

Tarihi Kiliseli Tüccar Han ticaret merkezi olacak!

Bolu Gerede'de Bizans dönemine ait ilk ticaret merkezi olan tarihi Kiliseli Tüccar Han'ın restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Bu yıl içerisinde hizmete açılacak tarihi han içerisinde 25 odalı butik otel de yer alacak.

Tokat Yazmacılar Hanı butik otele dönüştürüldü!

Tokat ilinde, Selçuklu döneminden kalan ve Cumhuriyet döneminde 50 yıl süresince Yazmacılar Hanı olarak kullanılan, son 30 yıldır atıl durumdaki 700 yıllık tarihi yapı restore edildi ve butik otele dönüştürüldü...

Acun Ilıcalı Narmanlı Han’da illüzyon müzesi kuracak!

Acun Ilıcalı, Yunanlı bir ortakla birlikte İstiklal Caddesi'nde bulunan Narmanlı Han’da bir illüzyon müzesi kurmayı planlıyor.

Beyoğlu'ndaki tarihi Narmanlı Han’a tabela tepkisi! 

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tarihi Narmanlı Han’a kozmetik dükkanı tabelası asıldı.

Bolu'daki Kiliseli Tüccar Hanı butik otel oluyor!

Bolu Gerede'de bulunan Kiliseli Tüccar Hanı restore edilerek butik otel ve ticaret merkezi haline getirilecek.

Tarihi Narmanlı Han’ın restorasyonu tamamlandı!

İstanbul'un gözdesi İstiklal Caddesi'nde bulunan 187 yıllık Narmanlı Han’ın restorasyonu tamamlandı. 57 milyon dolara satılan Narmanlı Han'da restorasyon çalışması yaklaşık 2.5 yıl sürdü. 

Narmanlı Han eskimeyecek, bozulacak!

Narmanlı Han'ın özgün kimliğine zarar verilerek restore edildiği konuşuluyordu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde şehircilik ile ilgili ders veren yüksek mimar Korhan Gümüş, Narmanlı Han eskimeyecek, bozulacak!” dedi.

Beyoğlu Narmanlı Han restore edildi!

İstanbul'da Beyoğlu’nun simge yapılarından 186 yıllık Narmanlı Han’ın ön cephesi ortaya çıktı, binadaki restorasyon tartışması tekrar başladı. 

Beyoğlu Narmanlı Han 3 ay sonra açılacak!

Beyoğlu’ndaki tarihi Narmanlı Han’da yapılan restorasyon çalışmalarına ilişkin bilgi veren projenin mimarı Dr. Sinan Genim hanın en geç 3 ay sonra kapılarını açacağını müjdeledi....

Beyoğlu'ndaki projeler dünyaya örnek olacak!

Beyoğlu Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Demircan, ''Narmanlı Han ve Cihangir'de yapılacak sosyal tesisle bölgeye yeni bir soluk gelmesini bekliyoruz'' dedi.

Bolu'daki tarihi taşhan butik otel olarak hizmet verecek!

Bolu Belediyesi, Osmanlı Devleti’nin ticaret yolunun önemli yapılarından olan ve yıllarca kervansaray olarak kullanılan Aşağı Taşhan’a butik otel olarak hayata geçiriyor.

Bolu Aşağı Taşhan butik otel olacak!

Osmanlı Devleti'nin ticaret yolunun önemli yapılarından olan ve yıllarca kervansaray olarak kullanılan Aşağı Taşhan, Bolu Belediyesince yapılacak çalışma tamamlandıktan sonra butik otel olacak.

narmanlı han butik otelmi olacak Haberi

narmanlı han butik otelmi olacak


Narmanlı Han'ın 57 milyon dolara satılması tarihi han ve hamamlar için dönüm noktası oldu. Emlak siteleri, gazete ilanları sahibinden satılık tarihi han-hamam ilanlarıyla doldu. Fiyatlar 100 bin liradan başlayıp milyon dolarlara çıkıyor.


İstanbul'a gelen turist sayısının ve yabancı yatırımcıların turizm sektörüne ilgisinin artmasıyla birlikte tarihi mekanlara gün doğdu. Özellikle İstanbul'daki tarihi han ve hamamlar  otel, çarşı, ticari alan olarak kullanılmak üzere ciddi rakamlara alıcı buluyor. Bunun son örneği ise Narmanlı Han. Online emlak siteleri, gazetelerin ilan sayfaları da 'satılık han-hamam' ilanlarıyla dolu. Kapalıçarşı'daki Evliyahan bu ilanlardan sadece biri. 777 metrekarelik han 5.6 milyon dolara sahibinden satılık.  


HAMAMLAR SPA OLUYOR


İkinci sınıf tarihi han konumunda olan Evliyahan, İstanbul'un en çok turist çeken noktalarından Kapalıçarşı'nın Örücüler Kapısı'nın girişinde bulunuyor. İlan sahibi, butik otel...