29 / 04 / 2024

Narova 2.etap projesi

Narova 2.etap projesi

Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, "Birinci etap konutları söz verdiğimizin 2 ay öncesinde sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yeni odak noktamız Narova'nin ikinci etabı olacak. Burada satışlarımız devam ediyor" ded

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy 2. Etap projesi için bir son dakika açıklamasında bulundu. Şirket Avcılar Firuzköy 2. Etap kapsamında ruhsat alınan konut ve dükkan sayısını açıkladı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Türkiye’nin incisi İstanbul’un en önemli lokasyonlarından birinde inşa edilecek olan Tema İstanbul 2. Etap Projesi, bir hayli heyecan ile bekleniyor. Peki Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi belli oldu mu? İşte Tema İstanbul 2. Etap fiyat listesi Ekim 2022…

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Vadi Evleri 2. Etap projesinin yer teslimi 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü yüklenici Yıldızlar İnşaat'a gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 2. Etap projesi başlıyor! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 2. Etap'ın yer teslimi, Aydur İnşaat Taahhüt Ticaret'e yapıldı. Projede çalışmalar hızlandı.

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

Narova 2.etap projesi Haberi

Narova 2.etap projesi

Tamamlandığında 9 etap ve bin 100 konuttan oluşacak, Narova Projesi'nde ilk etap satışları bir yıl içinde tamamlandı. Yoğun ilgi gören projede ev sahipleri heyecanla evlerinin teslimini bekliyor. Planlanandan hızlı ilerleyen ve Aralık 2015 yerine Eylül 2015'te teslim edilmesi hedeflenen 1. etap ev sahipleri, evlerine kavuşacaklar.

SATIŞLAR SÜRÜYOR 

Bu yılın Şubat ayı başında satışlarına başlanan Narova 2. Etap ise konforlu daireleri, hayatı kolaylaştıracak yerleşim planı ve İzmir'e ait sıcak semt yaşamını 24 saat güvenlikle birleştiren planıyla dikkat çekiyor. Bu kadar kısa sürede ikinci etabın yüzde 30'unun satıldığını kaydeden firma yetkilileri, yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Hem az katlı hem çok katlı binalar, villalar ve çarşı dükkanlardan narova oluşan 2. etapta 1 + 1'den 4+1'e kadar farklı metrekarelerde daire seçenekleri, çocuklar ve...