Nart koyan Haberi
Abhaz asıllı olması nedeniyle restoranın ismini de Nart koyan ve menüye geleneksel Çerkez yemeklerinden birkaçını modernize ederek ekleyen Çelikkanat “Çocukluğumdan itibaren hayatta en büyük 2 tutkum vardı. Bunlar; yemek ve müzik” dedi.
Ailemle olmak için
Hareketli iş yaşamı sırasında yurt içi ve yurtdışı seyahatlerinde yöresel tatları hep araştırdığını anlatan Murat Çelikkanat şöyle konuştu:
2011’de bir karar aldım; önce küçük bir cafe restaurant ile başlamak, sonra büyütüp zincir haline getirmek istiyordum. Kolay bir şey değildi. Çünkü 500 kişilik bir şirketin Genel Müdürlüğünü bırakıp, 8 yaşındaki kızımın ‘ne yani baba sen şimdi aşçılık mı yapacaksın’ demesi gibi birçok insan bu kararımı eleştirecekti. Ancak hayallerim üstün geldi. 2012 Mayıs ayında Ataşehir’de restoranımı açtım. Abdi İbrahim’den önce de, Meriç Bros Holding’te (Nike Türkiye) Mali işler Grup...