21 / 05 / 2024

Nas Yatırım Gayrimenkul adres

Nas Yatırım Gayrimenkul adres

Nas Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Esat Ulu, Muhammed Ulu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Kağıthane, Çağlayan Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımı nasıl olmalı? Gayrimenkul uzmanı 8 maddede açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, yatırımcıların merak ettiği dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımını 8 maddede açıkladı.

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

Günde 1 paket sigara parasına nasıl yatırım yapılır?

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine sigarayı bırakarak, yatırımcı olmalarını tavsiye etti. Gültekin nasıl yatırım yapacaklarını da süre vererek açıkladı.

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teddy Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Altınsoy tarafından kuruldu.

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nora Yatırım Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Berrak Özoltu, Erhan Özkaya, Mehmet Selçuk Aran ve Ergin Kincal ortaklığında kuruldu.

Nas Yatırım Gayrimenkul adres Haberi

Nas Yatırım Gayrimenkul adres

Nas Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Esat Ulu, Muhammed Ulu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu.


Nas Yatırım Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurtiçindeve yurt dışında her türlü özel ve resmi devlet ihalelerine girmek,ihaleyi almak, devretmek,yapmak,yaptırmak özel ve resmi inşaatlarla lgili taahhütlerde bulunmak. 2-İnşaatla ilgili mimarlık,mühendislik(İnşaat Müh.,Mak. Müh.,Elektrik Müh.,Harita Müh.,Jeofizik Müh.,Peyzaj Vb.)hizmeti vermek,projeler çizmek,çizdirmek,teknik eleman istihdam etmek. 3-Şirket yurt içinde ve yurtdışında her türlü yapı, konut, apartman,toplu konut, rezidanslar, otel, motel, plazalar,iş merkezleri,katlı otopark,fabrika binaları, benzin istasyonları,depo ve özel antrepolar,sanayi siteleri,çarşılar,sağlık evleri,her nevi okul binaları,park bahçe ve çevre düzenlemeleri,köprü,liman,baraj,havaalanı,sanatsal yapılar,tarihi eserler ve bilumum inşaat yapımı,yıkımı,güçlendirme ve  restorasyon işlerini yapar ve yaptırır. 4-Şirket her türlü betonarme,karkas,çelik binalar,prefabrike yapılar,çelik konstrüksiyon,tüp geçit,alt geçit,üst geçit,yürüme yolu,yaya...