16 / 05 / 2024

Naşit Yamanyar

Naşit Yamanyar

Concept7 İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Naşit Yamanyar Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

İlaçta KDV yüzde 10’a çıktı: 14 bin 900 çeşit ilaca bir zam daha geliyor! 

İlaçta KDV oranın yüzde 10'a yükseltilmesiyle 14 bin 900 çeşit ilacın fiyatlarının artacağına vurgu yapan TEİS Genel Başkanı Nurten Saydan, KDV'nin mali takibi sağlama amacıyla sembolik bir değere düşürülmesinin gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

THY'den çalışanlarına tam 14 bin yeni konut müjdesi! Yüzde 20 peşinat, 60 ay eşit taksit fırsatıyla!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yaptığı açıklamada şirketin Arnavutköy'deki arsasına çalışanlar için toplamda 14 bin konut yapımına karar verdiklerini duyurdu.

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Sucuktan zeytinyağına en ucuz ürünler! İşte A101 30 Temmuz- 5 Ağustos fiyat listesi…

A101 marketler her hafta çeşit çeşit ürünleri indirime sokarak tüketicinin ucuza alışveriş yapmasına yardımcı oluyor. Genellikle Perşembe günleri A101 marketler, çeşitli aktüel ürünleri satışa sunuyor.

BİM otomobil ürünlerini yarı fiyatına indirdi! 20 Mayıs’ı kaçırmayın…

Arabası olanlar bu ürünler için BİM’e koşacak! Hepsi yarı fiyatına indi. İşte 20 Mayıs fiyat listesi BİM Market 20 Mayıs Cuma günü için yayınladığı katalogda otomobil sahiplerini yakından ilgilendirecek ürünler var. BİM Market 20 Mayıs kataloğunda çeşit çeşit otomobil ürünleri yarı yarıya indirimli.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Site toplantılarında alınan kararlara itiraz edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, kat malikleri toplantısında binanın duvarlarına çit örülmesi kararına mektup yazarak itiraz edilip edilmeyeceği sorusu soruldu. 

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan 'kiralık köşk' açıklaması!

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'ın Rumelihisarı'nda sekiz odalı köşk kiraladıkları ileri sürülmüştü. Yiğit Marcus Aral, "Satın almadık, geçici olarak oradayız birkaç aylığına. Biraz malikane gibi oldu ama Miami'de de büyük evde oturuyorduk" dedi...

En zengin 6 İngiliz'in serveti, 13 milyon fakirin varlığına eşit!

İngiltere’nin en zengin 6 iş insanının toplam varlığının, nüfusun en fakir 13,2 milyonluk kesiminin toplam varlığına eşit olduğu bildirildi.

Bursa Osmangazi’de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş iki katlı binayı yıktı. 

Muratpaşa'da imar simsarlarına fırsat yok!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi'nde düzenlenen toplantıda Kırcami'de imar simsarlarına geçit vermeyip zayiat oranını yüzde 40 seviyesinde tuttuklarını belirtti. 

Naşit Yamanyar Haberi

Naşit Yamanyar

Concept7 İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Naşit Yamanyar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Concept7 İnşaat Gayrimenkul Proje Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu;1-      Başta alışveriş merkezleri olmak üzere her türlü gayrimenkul toplulukları site ve toplu konut mekanlarının yönetimi işletilmesi kiraya     verilmesi, kiraların toplanması tamiratların yapılması güvenliğin sağlanması ve veya taşeronlara verilmesi. 2-      Başta alışveriş merkezleri olmak üzere her türlü gayrimenkul toplulukları site ve toplu konut mekanlarının yönetimi işletilmesi kiraya verilmesi  kiraların toplanması gibi konularda yurt dışından mümessillik almak. 3-      Merkezi yönetim esaslarının belirlenmesi organizasyon şeması ve görev tanımlarının belirlenmesi yönetim ekibinin kurulması ve eğitilmesi denetim ve raporlama mekanizmalarının oluşturulması kiracı ilişkilerinin şekillendirilmesi yönlendirilmesi pazarlama...