04 / 05 / 2024

Naskon Sapphire devre mülk

Naskon Sapphire devre mülk

Türkiye'nin otel konseptindeki en büyük devre mülk projelerinden Naskon Sapphire'in ilk etabının anahtar teslimi Nisan 2015'te yapılacak. Naslı Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Türker Naslı, projenin 4 etap halinde inşa edildiğini belirtti.

Devre tatil sözleşmesi nedir?

Devre tatiller; Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda gecelik konaklama imkanı veriyor. Peki, devre tatil sözleşmesi nedir? Devre tatil sözleşmesi nasıl olmalı?

Devre tatil ve uzun süreli tatil hizmeti sözleşmeleri yönetmeliği tam metni!

Devre tatil ve uzun süreli tatil hizmeti sözleşmeleri yönetmeliği, 14 Ocak 2015 tarihinde 29236 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, devre tatilde değişim ve yeniden satış sözleşmeleri esaslarını düzenliyor....

Burcu Esmersoy Maldivler'de devre mülk alıyor!

Maldivler tutkunu olan Burcu Esmersoy, " Her yıl Maldivler 'e tatile giderim, Ben de bir aylık bir dönem için otelden devre mülk alacağım " dedi.

Kiler GYO Sapphire değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Sapphire değerleme raporunu yayınladı.

Sky Tower Hotel: Karadeniz bölgesindeki tek devre tatil ve thalasso therapy projesi!

İslami şartlara uygun tatil yapmak isteyenler için helal yiyeceklerin alkolsüz içeceklerin, beylere ve hanımlara özel ayrı yüzme havuzlarından oluşan Sky Tower Hotel; Karadeniz bölgesindeki tek devre tatil projesi olarak dikkat çekiyor.

Bursa Sapphire Yunuseli Evleri 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

2016 yılında teslim edilmesi planlanan Sapphire Yunuseli Evleri Bursa Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde yükseliyor. Bursa Sapphire Yunuseli Evleri 'nde 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Yalova'ya 22 Arap Köyü, Sapphire'in karşısına plaza!

Arap fonları Yalova ve İstanbul'da 3 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Merosa'nın Başkanı Katipoğlu, "Yalova'ya 22 Arap Köyü kuruyoruz. Levent'te Sapphire'in karşısına da plaza yapacağız" dedi.

Naskon Sapphire Termal 2015 yılında teslim edilecek!

Türkiye'nin otel konseptindeki en büyük devre mülk projelerinden Naskon Sapphire'in ilk etabının anahtar teslimi Nisan 2015'te yapılacak. Naslı Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Türker Naslı, projenin 4 etap halinde inşa edildiğini belirtti.

Armağan Akyüz ile Arman Özver Sapphire'i değerlendirdi!

Gayrimenkul sektöründe yaptığı çalışmalarla dikkat çeken VAA Gayrimenkul’ün sahibi V.Armağan Akyüz ile sektörde pek çok önemli kurumda üst düzey yöneticilik yapmış olan Arman Özver, İstanbul Sapphire’de bir araya geldi.

Devre mülklere bin TL'den fazla aidat ödeyenlerin mağduriyeti büyüyor!

Tatilcilerin korkulu rüyası haline gelen devre mülk dolandırıcılığında sınır tanınmıyor. Çeşitli hile ve oyunlarla tüketicinin gözünü boyayarak satış yapılan devre mülklerde taksitten kurtulan tüketici, bu kez aidat tuzağıyla karşı karşıya bırakılıyor...

Devre mülkte aidat tuzağı!

Tatilcilerin korkulu rüyası haline gelen devre mülk vurguncularının son tuzağı aidat oldu. Yılda bir hafta kullandıkları daireler için bin TL'den fazla aidat ödeyen tüketicilerin mağduriyeti büyüyor.

Çağ Sağlık Turizm'in Haymana'daki devre mülk inşaatı yarım kaldı!

Ankara Haymana ve Kızılcahamam’da inşa edilen devre mülk projelerinde sorun yaşandığı belirlendi. Binlerce kişi devre mülk sahibi olmayı beklerken, önemli bir gelişmenin yaşandığı ortaya çıktı...

Haymana'da devre mülk inşaatı yarım kaldı!

Ankara Haymana ve Kızılcahamam’da inşa edilen devre mülk projelerinde sorun yaşandığı belirlendi. Binlerce kişi devre mülk sahibi olmayı beklerken, Haymana’da 4 bini aşkın devre mülk satan şirket iflas erteleme istedi.

Naskon Sapphire devre mülk Haberi

Naskon Sapphire devre mülk

Türk ve Fransız mimarlarının Avrupa'nın gözde termal turizm merkezi Karlovy Vary'den esinlenerek projelendirdiği, uluslararası kalite ödülüne layık görülen Naskon Sapphire Resort&SPA Türkiye'nin otel konseptindeki en büyük devre mülk projelerinden biri olacak. Nisan 2015'te tamamlandığında Ankara'nın şirin ilçesi Ayaş'ı termal turizmin çekim merkezi haline getirecek projeyi hayata geçiren Naslı Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Türker Naslı, 200 milyon dolarlık yatırımın hedeflendiği Naskon Sapphire'nin 4 ayrı etap halinde inşa edildiğini belirtti.


30 bin devre mülk yapılıyor!


300 bin metrekarelik yeşillikler içindeki bir alanda yaklaşık 30 bin devre mülkten oluşan projenin büyüklere ''5 yıldızlı otel konforunda mini sağlık kenti'' küçüklere ise ''çocuk ülkesi'' vaat ettiğini söyleyen Türker Naslı, tüm etaplar tamamlandığında, projenin Avrupa'nın en büyük termal tatil köyü kompleksleri arasında yerini alacağına, Ayaş kaplıca bölgesinin...