19 / 05 / 2024

Naskonix inoksan

Naskonix inoksan

Endüstriyel mutfakta Türkiye'de sektör lideri olan İnoksan dünyaya pazarında da adından söz ettirmeye devam ediyor. İnoksan, New York’un Brooklyn bölgesinde açtığı Naskonix bayisi ile ürünlerini Amerika pazarıyla buluşturacak.

İnoksan 2016 toplantısı gerçekleşti!

Endüstriyel mutfak ekipmanları sektörünün yenilikçi yüzü İnoksan, 2016 stratejilerinin anlatıldığı bayi toplantısını 29-31 Ocak tarihleri arasında Antalya Titanic Delux Otel Belek’te gerçekleştirdi.

İnoksan, yeni fabrikalar kuracak!

Perakendeciliği bayilere bırakma kararı alan endüstriyel mutfak üreticisi İnoksan, gelecek dönemde kendisi için sadece lokomotif olan ürünleri üreteceği müstakil fabrikalar kuracak.

İnoksan 2015 hedeflerini belirledi!

Endüstriyel mutfak sektörünün önder ve yenilikçi firması İnoksan, 2015 yılına yurtdışına daha çok açılmak ve uluslararası platformlarda İnoksan ve Türk markasını tanıtmak ve pazarlamak hedefiyle girdi...

İnoksan’ın NewYork’taki Bayisi Naskonix açıldı!

Endüstriyel mutfakta Türkiye'de sektör lideri olan İnoksan dünyaya pazarında da adından söz ettirmeye devam ediyor. İnoksan, New York’un Brooklyn bölgesinde açtığı Naskonix bayisi ile ürünlerini Amerika pazarıyla buluşturacak...

İnoksan, IBATECH 2014 Fuarı’na katılıyor!

İnoksan, IBATECH 2014 Fuarı’na katılıyor. Endüstriyel mutfak sektörünün lideri olan İnoksan, fuarda pastacılık sektörüne yönelik ürettiği göz alıcı tasarımları ve de inovatif ekipmanları ile görücüye çıkıyor.

İnoksan’ın NewYork’taki bayisi Naskonix açıldı!

Endüstriyel mutfakta Türkiye'de sektör lideri olan İnoksan dünyaya pazarında da adından söz ettirmeye devam ediyor. İnoksan, New York’un Brooklyn bölgesinde açtığı Naskonix bayisi ile ürünlerini Amerika pazarıyla buluşturacak.

İnoksan, Avrupa’da ilk 5’e girdi!

Geçtiğimiz yıl 20 milyon TL ihracata imza atan endüstriyel mutfak devi İnoksan, Azerbaycan ve Türkmenistan’da pazar lideri oldu. Varlık, İnoksan’ın Avrupa’da ilk 5 firmadan biri olduğunu söyledi.

İnoksan, iş ortakları ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda bir araya geldi!

İnoksan standında toplanarak markanın gücünü tüm sektöre lanse eden İnoksan’ ın iş ortakları, fuar ziyareti sonrası tüm İnoksan ekibinin katıldığı akşam yemeği ile geceyi sonlandırdılar.

İnoksan, GulFood’da profesyoneller ile buluştu!

Dubai’de düzenlenen ve Ortadoğu’nun en büyük gıda ve catering fuarı olarak nitelendirilen GulFood’a bu yıl da görkemli standı ile katılan mutfağın lideri, Ar-Ge harikası yepyeni ekipmanlarıyla fuarda boy gösterdi.

İnoksan Japonlarla ortaklığa hazırlanıyor!

Yerli ortağı Coşkun İrfan'ın hisselerini alarak İnoksan'ın tek sahibi haline gelen Vehbi Varlık Japonlarla ortaklığa hazırlanıyor. Varlık, '5–6 yılda cirolar 10’a katlanacak gibi görünüyor' dedi...

İnoksan, Kazandıran Kombi Fırın Ailesi’ni genişletiyor!

Kazandıran Mutfak vizyonuyla üst düzey tasarruf sağlayan İnoksan Kombi Fırın ailesi şimdi yeni üyeleriyle çok daha profesyonel...

İnoksan, Trabzon Bayisi NR Grup Açıldı!

Mutfağın lideri İnoksan, Türkiye çapında verdiği bayilikler ile İnoksan kalitesini 81 ilde sergiliyor. Bayiliklerini ve servis ağını her geçen gün emin adımlarla genişleten İnoksan, Trabzon’daki ilk bayisi olan NR Grup’u hizmete açtı.

İnoksan Mutfak Genel Müdürü Savaş Yeter: Rekabette en büyük silah maliyet!

6. Firma Çapında Maliyet Düşürme Konferansı'nda konuşmacı olarak katılan İnoksan Mutfak A.Ş. Genel Müdürü Savaş Yeter “Maliyet Düşürme Çalışmaları Üzerine Bir Başarı Hikâyesi” başlıklı sunumuyla eğitime katılan yöneticilere önemli ipuçları verdi

Naskonix inoksan Haberi

Naskonix inoksan

Endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan’ın yeni bayisi Naskonix, New York’un Brooklyn bölgesinde açıldı. Naskonix, İnoksan’ın endüstriyel mutfak ekipmanları başta olmak üzere uzmanlığı ile sektöre kazandırdığı ürün gruplarını da satışa sunacak.



İnoksan’dan görkemli açılış!

Naskonix’in Brooklyn Sunset Endüstriyel Park’da bulunan bayisinde gerçekleştirilen görkemli açılışa T.C New York Başkonsolosu Levent Bilgen, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Naskonix Yönetim Kurulu Başkanı Levent Demirgil, CEO Musa Çelik, Genel Müdür Hakan İnan, Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Yıldırım, Türk Amerikan Dernekleri temsilcileri ve Amerika endüstriyel mutfak sektöründen birçok yerli, yabancı misafir katıldı.


“Amerika hayalimizi gerçekleştirdik”


İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık yaptığı konuşmada “İnoksan olarak 1980 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteriyoruz. Bugün, Türk endüstriyel mutfak sektörünün lideri olarak Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet göstermenin yanı sıra 5 kıtaya...