28 / 04 / 2024

Natuzzi İtalia

Natuzzi İtalia

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

Jonathan Oringer ve Talia Oringer Hamptons'taki evlerini 52 milyon dolara satıyor!

Shutterstock kurucusu Jonathan Oringer ve eşi Talia Oringer, Hamptons'ta yer alan 2 dönümlük arazideki evlerini 52 milyon dolar bedelle satıyor. Çift, 6 ay önce de Miami’den 42 milyon dolara ev satın almıştı.

Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü firmalarından İtalyan mobilya markası Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı. 

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

Natuzzi yeni koleksiyonları ile Türkiye’de açıldı!

Dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. Mobilyada kendini kanıtlamış önemli tasarımcıların hazırladığı ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri Türkiye'de!

Kalitesi ve tasarımlarıyla farklılaşan dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de beğeniye sunulmaya başladı.

Talia Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talia Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Mtaweh tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2015 tarihinde Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, Tonguç Baba Caddesi'nde kuruldu.

Destinazione Italia programının tanıtımı 16 Nisan'da Venedik Sarayı'nda yapılacak!

İtalya Hükümeti’nin yabancı yatırımları çekmek amacıyla yürürlüğe koyduğu Destinazione Italia (Hedef İtalya) adlı programın tanıtımı amacıyla, 16 Nisan 2014 Çarşamba günü, İstanbul’da Venedik Sarayı’nda bir etkinlik düzenlenecek.

Hotel Italia'da Nostra Signora sanatçıları sergi açıyor!

Tomtom Mahallesi'nde unutulmuş mekân olan 'Hotel Italia' yeniden canlandırılıyor. Nostra Signora sanatçılarının eserlerinin sergileneceği proje, ‘Hotel Italia’ adıyla 10 Eylül-29 Eylül 2013 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek...

Kale Italia Genel Müdürlüğü’ne Paolo Cavallacci atandı!

Türk seramik sektörünün öncü kuruluşu Kale Grubu’nun İtalya’daki yatırımı Kale Italia’nın Genel Müdürlüğü görevine Paolo Cavallacci atandı...

İstikbal Natuzzi'nin Brezilya'daki fabrikalarını satın aldı!

İstikbal, krizden etkilenen İtalyan markası Natuzzi'nin Brezilya'daki fabrikalarını satın aldı...

Kale Grubu, Unicera öncesinde Fincuoghi alışını ve Kale Italia şirketini anlatacak!

Türkiye seramik sektörünün lider markası Kale Grubu, İtalya'nın seramik üssü olan Sassuolo bölgesinde karo seramik üretimi yapan, Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markalarını bünyesinde barındıran Fincuoghi şirketini geçen yıl satın aldı

Italsofa ürünlerini Style Centre of Natuzzi Group tasarlayıp üretiyor!

Italsofa, İtalya'nın en büyük mobilya üreticisi ve gerçek deri döşemeler konusunda dünya lideri olan Natuzzi Group'un 2000 yılında yarattığı yeni bir İtalyan mobilya markasıdır

Tuna Ev'den yeni evleneceklere Aşk Olsun!

Tuna Ev'in 31 Mayıs'a kadar süren 'Aşk Olsun' kampanyasında koltuk takımı alana Sunday berjer, TV ünitesi alana Modus daire sehpa, yemek grubu alana Talia veya Sunday sehpa, yatak odası alana ise iki adet komodin hediye ediliyor

Natuzzi İtalia Haberi

Natuzzi İtalia

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. Mobilyada kendini kanıtlamış önemli tasarımcıların hazırladığı ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor. Farklı modelleri ile dikkatleri üzerine çeken koleksiyonda, yaşama ve dekorasyona dair tüm detaylar yer alıyor.


33 yılı aşkın süredir evlere şıklık, zarafet ve lüksü sunan Fatih Kıral Mobilya, dünyanın en önemli mobilya markalarının da Türkiye’deki temsilcisi konumunda. 50’yi aşkın markayı aynı çatı altında müşterileri ile buluşturan Fatih Kıral Mobilya’da yenilikler ‘’ Natuzzi’’ ile devam ediyor. Cemiltopuzlu’da açılacak Natuzzi Mağazası’nda mobilyada uyum ve konfor yaşam alanları ile buluşacak.


Natuzzi’de Uyum


Mobilya ile insan arasındaki uyumdan esinlenerek hazırlanan yeni koleksiyon, önemli tasarımcıların imzasını taşıyor. Maurizio Manzoni & Roberto Tapinassi by stüdyo...