29 / 06 / 2024

Nawaf Abdullah M Alabdulkarım

Nawaf Abdullah M Alabdulkarım

Danat Realty Internatıonal Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Nawaf Abdullah M Alabdulkarım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Beyoğlu' da kuruldu.

TOKİ'den Adapazarı'na 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi, Yahyalar Mah 16 Derslik Karaosman İlkokulu, Ozanlar Mah Arayer Mevki 16 Derslik Şehit Abdullah Ömür İlkokulu, Tuzla Mah 16 Derslikli Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adapazarı'na 4 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi, Yahyalar Mah 16 Derslik Karaosman İlkokulu, Ozanlar Mah Arayer Mevki 16 Derslik Şehit Abdullah Ömür İlkokulu, Tuzla Mah 16 Derslikli Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adapazarı'na 3 yeni okul müjdesi!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi, Yahyalar Mah 16 Derslik Karaosman İlkokulu, Ozanlar Mah Arayer Mevki 16 Derslik Şehit Abdullah Ömür İlkokulu, Tuzla Mah 16 Derslikli Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Sakarya'ya 3 yeni okul!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi, Yahyalar Mah 16 Derslik Karaosman İlkokulu, Ozanlar Mah Arayer Mevki 16 Derslik Şehit Abdullah Ömür İlkokulu, Tuzla Mah 16 Derslikli Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Banana Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banana Group İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah M.H.N tarafından kuruldu.

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Örs tarafından kuruldu.

İshak Paşa Hamamı yeniden satışa çıkarıldı!

1940'lı yıllarda İshak Paşa Hamamı'nı satın alan Abdullah Münir Akyıldız’ın torunları bugün hamamı yeniden satışa çıkardı.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Abdullah Erikçi: İzmir Aliağa’ya yatırım yapan kaybetmez!

Erikçi Emlak sahibi Abdullah Erikçi, Aliağa'daki emlak fiyatlarının yükselme sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Erikçi, sektördeki sorunu daha önceki dönemlerde imar revizyonu yapılmamasına bağlıyor.

Tarım arazileri hızla küçülüyor!

Yeşil Pınar Gazetesi yazarlarından Abdullah Kaya bugün köşesinde tarım arazilerinin küçülmesi konusunu ele aldı. İşte yazının detayları..

Sqy Investment Group Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sqy Investment Group Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M.A. Abdullah Al- Kebsi imzasıyla kuruldu.

AGÜ İnşaat Bölümü öğrencilerinden Dubai’ye teknik gezi!

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yapı Kulübü’nün, Dubai ve Abu Dhabi’ye düzenlediği teknik gezide, İnşaat Bölümü öğrencileri, yapılan projeleri yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Nawaf Abdullah M Alabdulkarım Haberi

Nawaf Abdullah M Alabdulkarım

Danat Realty Internatıonal Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Nawaf Abdullah M Alabdulkarım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Beyoğlu'da kuruldu. 


Danat Realty Internatıonal Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü arsa, bina, depo ve benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit değerlerin satın alınması, kiralanması, ticaretinin yapılması, yönetimi, geliştirilmesi, yatırımlarının yapılması, işletilmesi, alt kiralanması inşaa edilmesi, ve üzerine ayni hakların kurulması ve bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için her türlü sözleşmeye taraf olunması, imzalanması ve ifa edilmesidir. Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi...