05 / 07 / 2024

naz evleri

naz evleri

Titap İnşaat'ın projesi olan ve Çeşme Şifne'de 7.5 dönüm arazi üzerine kurulan Naz Evleri'nde yaşam geçtiğimiz yaz başladı. Naz Evleri'nde sınırlı sayıda villa kaldı

İzmir Naz Evler 'de 200 bin liraya 2+1! Krediye uygun!

İzmir Naz Evler 'de satışlar devam ediyor, proje Ilıca Plajı'na 5 dakika mesafede yükseliyor

Naz Evleri Titap İnşaat 'ta 330 bin liraya 4+1! Hemen teslim!

Naz Evleri Titap İnşaat 'ta teslimler hemen gerçekleşiyor, projede 19 villa bulunuyor

Titap İnşaat Naz Evleri 'nde 225 bin liraya 2+1!

Titap İnşaat Naz Evleri 'nde fiyatlar 225 bin liradan başlıyor, proje denize 350 metre mesafede yükseliyor

Naz Evleri 'nde 330 bin liraya havuzlu villa!

Naz Evleri 'nde fiyatlar 200 bin liradan başlıyor, proje konum olarak Ilıca Plajı 'na 5 dakika mesafede bulunuyor

Naz Evleri Çeşme 'de 200 bin liraya villa!

Naz Evleri Çeşme 'de satışlar sürüyor, projede fiyatlar 200 bin liradan başlangıç gösteriyor

Göl Panorama Evleri imar planı değişikliği askıda!

Emlak Konut Göl Panorama Evleri projesinde Danıştay 6. Daire Başkanlığı tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararına karşılık projenin uygulama ve nazım imar planında gerekli değişiklikler yapıldı...

Evim Yüksekdağ Evleri ödeme seçenekleri!

Konuma göre Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde yer alan proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Evim Yüksekdağ Evleri ödeme seçenekleri kapsamında lansmana özel yüzde 35 peşinat sağlanıyor.

Şehri Naz Evleri satış ofisi telefon!

7 blok şeklinde yükselen Şehri Naz Evleri satış ofisi telefon numarası 0 462 341 53 99 olarak belirlendi. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şehri Naz Evleri satılık!

Şehri Naz Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Çağla Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Şehri Naz Evleri ne zaman teslim ediliyor?

Toplam 400 adet daireden oluşan Şehri Naz Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki Şehri Naz Evleri ne zaman teslim ediliyor?

Şehri Naz Evleri nerede?

Şehri Naz Evleri projesinde toplam 400 adet daire bulunuyor. 7 blok şeklinde yükselen Şehri Naz Evleri Çağla Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Şehri Naz Evleri nerede?

Şehri Naz Evleri fiyatları!

Çağla Yapı imzasıyla hayata geçirilen Şehri Naz Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. İşte Şehri Naz Evleri fiyatları...

Şehri Naz Evleri iletişim bilgileri!

Şehri Naz Evleri Trabzon İl'i Yomra İlçe' sinde bulunuyor. Toplam 400 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Şehri Naz Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Şehri Naz Evleri teslim tarihi!

Çağla Yapı tarafından hayata geçirilen Şehri Naz Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Şehri Naz Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Şehri Naz Evleri fiyat bilgisi!

Şehri Naz Evleri 23 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 400 adet daireden oluşan proje Trabzon İl'i Yomra İlçe' sinde yer alıyor. Şehri Naz Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Şehri Naz Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Çağla Yapı imzasıyla yükselen Trabzon Şehri Naz Evleri 400 adet daireden oluşuyor. 7 bloktan oluşan Trabzon Şehri Naz Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Kadıköy Acıbadem Sokullu Evleri imar planı teklifi değerlendiriliyor!

Kadıköy Acıbadem Mahallesi'nde tarihi Sokullu Köşkü yanındaki Sokullu Evleri için 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar planı teklifi değerlendiriliyor...

Esenyurt Kıraç, Yakuplu, Ardıçlı Evleri ve Bahçeşehir’de emsal kaç oldu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Esenyurt İlçesi TEM Güneyi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na göre Kıraç, Yakuplu, Ardıçlı Evleri ve Bahçeşehir’de emsal kaç oldu? İşte cevaplar...

naz evleri Haberi

naz evleri


Çeşme'nin termal kaplıcalarının bulunduğu Şifne bölgesinde inşa edilen Naz Evleri, Ilıca ve Alaçatı gibi Çeşme'nin popüler merkezlerine yakın olmasının yanı sıra sakinlerine huzurlu bir yaşam sunuyor. 1979'dan bu yana inşaat sektörüne hizmet sunan Titap İnşaat'ın projesi olan Naz Evleri yoğun talep görüyor. Burhan ve İhsan Yücetürk tarafından kurulan Titap İnşaat'ın projelerinden biri olan Naz Evleri'nde yaşam geçtiğimiz yaz mevsiminde başladı.


"Yoğun talep var"

Titap İnşaat'ın kurucularından olan Burhan Yücetürk, "Naz Evleri aynı zamanda mükemmel bir yatırım fırsatı. Çeşme'nin son yıllarda popülaritesi yükselen bölgelerinden biri olan Şifne, Turizm Bakanlığı tarafından turizm bölgesi ilan edildi. İhale aşamasına gelen Şifne Marina'sı önümüzdeki yıllarda bölgeyi daha da popüler hale getirecek" dedi. 

Naz Evleri'nin konum itibariyle de oldukça avantajlı olduğunu vurgulayan Yücetürk, projenin termal kaynaklarına, denize ve...