03 / 05 / 2024

naz inşaat vefat

naz inşaat vefat

Naz İnşaat Kurucusu Cavit Özyardımcı'nın kızı, Naz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özyardımcı'nın kız kardeşi Naz Özyardımcı vefat etti...

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erseli Ersoy vefat etti! 

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu inşaat yüksek mühendisi Erseli Ersoy hayatını kaybetti.

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Bs Naz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bs Naz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Evrim Karayel'in babası vefat etti!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) üyesi ve NG Güral İnşaat Genel Müdürü Evrim Karayel'in babası vefat etti. 

İnşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu vefat etti!

Mardin Nusaybin'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan inşaat mühendisinin 27 yaşındaki Mazlum Gözenoğlu olduğu belirlendi.

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

Sinop Havalimanı terminal binası inşaatında sona gelindi!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Havalimanı'nda yapımı devam eden yeni terminal binası inşaatında sona gelindiğini bildirdi.

Yılın ilk 7 ayında 220 inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı M. Nazım Yavuz, "Sadece Temmuz ayında yaşanan iş kazalarında 133 işçiyi kaybettik. 13 işçinin ölüm sebebi ise 'yüksekten düşme' oldu. Öümle sonuçlanan iş kazalarının yüzde 20'si inşaat sektöründe görüldü''dedi.

Antalya Salih Konca okul inşaatı durduruldu!

Antalya'da hayırsever Saime Konca ve 4 yıl önce vefat eden eşi Salih Konca tarafından Konyaaltı Siteler Mahallesi'nde yaptırılan okul, kaba inşaatı bittikten sonra arsa krizi nedeniyle mahkemelik olunca çürümeye terk edildi.

naz inşaat vefat Haberi

naz inşaat vefat

A.B.N Gayrimenkul bünyesinde bulunan Naz İnşaat kurucusu Cavit Özyardımcı'nın kızı Naz Özyardımcı gerçekleşen bir kaza sonucu vefat etti. Cenazesi bugün öğlen namazında Zincirlikuyu Camii'nde kılınarak, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. 


Naz İnşaat Kurucusu Cavit Özyardımcı'nın kızı, Naz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Özyardımcı'nın kız kardeşi Süreyya Naz Özyardımcı 14 yaşında hayata veda etti. A.B.N Gayrimenkul Özyardımcı için taziye ilanı...