21 / 05 / 2024

Nazili Hamzallıda eski düğün salonu yıkıldı

Nazili Hamzallıda eski düğün salonu yıkıldı

Nazilli Belediyesi Hamzallı Mahallesine yapılacak yeni düğün salonu için mevcut eski düğün salonun yıkımı gerçekleştirildi. Nazilli Belediyesi tarafında mevcut düğün salonu yerine yenisi inşa edilecek.

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

‘İmara açılmayacak’ denmişti! Eski askeri arazideki konut projesine onay verildi!

Cevahir Yapı’nın, İstanbul Tuzla’da eski askeri arazide konut projesi inşa etmek için onay aldığı öğrenildi. Daha öncesinden söz konusu arazinin imara açılmayacağı belirtilmişti.

İstanbul'da eski dairelerin kiraları bile 25 bin TL'ye kadar yükseldi! Evler depreme dayanıklı mı?

Beklenen Marmara depremi sebebiyle oturduğu evden daha güvenli bir yere taşınmak isteyenlerin sayısı arttı. Peki İstanbul'da evlerin deprem raporu var mı? İşte emlakçılarla yapılan o araştırma...

Kayseri Kocasinan'da eski binalar ortadan kaldırılıyor!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde eski yapılar yıkılarak yerine modern binalar inşa ediliyor.

Buca'da eski cezaevi yerine millet bahçesi inşa edilecek!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır, bugünkü yazısında Buca'da inşa edilecek millet bahçesini kaleme aldı.

Moskova'daki 7 eski sanayi sitesi alanında konut inşa edilecek!

İnşaatlar için boş arsa sıkıntısı yaşanan Moskova’da eski sanayi sitelerinin arazilerinde yeni projelere hayata geçiriliyor. Grayoronovo, Zyuzino, Kaşirskoye Şosse, Beskundikovo, Kuntsevo, Korovino ve Teplıy Stan isimli sanayi sitelerinde toplam 1,5 milyon metrekare büyüklükte yeni konut yapılacak.

İstanbul'da 790 bin adet var!

İstanbul'da eski deprem yönetmeliğine göre yapılan 790 bin bina bulunuyor. Bu binaların tüm tespitleri 2023'e kadar yapılacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un tam dönümü için 485 milyar TL gerektiğini vurguladı.

Çamlıca'da eski televizyon kuleleri sökülüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca'da eski televizyon kulelerinin söküm çalışmalarını helikopter ile inceledi.

İstanbul’da eski binalar tek tek yenileniyor!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İstanbul'da eski binaların değerlemesi konusunda yoğunluk yaşanıyor.

Kartal'da eski maden ocağı millet bahçesi oluyor!

Kartal'da uzun zamandır atıl bir gölet olarak bekleyen eski maden ocağı millet bahçesi oluyor. Kartal Millet Bahçesi, toplam 482 bin metrekarelik alandan meydana gelecek.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Şanlıurfa'da eski havalimanının yerine iki yeni merkez yapılıyor!

Şanlıurfa'da 13 yıl atıl durumda duran eski havaalanının yerine alkol ve çeşitli madde bağımlılıklarının tedavi edileceği iki farklı merkez inşa edildi...

Çorum'da eski stadyumun yerine millet bahçesi yapılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kentte inşa edilen yeni stadyumun devir tesliminin Haziran'da yapılacağını, eski stadyumun yerine ise millet bahçesi yapılacağını söyledi...

Nazili Hamzallıda eski düğün salonu yıkıldı Haberi

Nazili Hamzallıda eski düğün salonu yıkıldı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık mahallelere yaptığı rutin ziyaretler sırasın mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı Ali Önal’ın mahallesinde bulunan mevcut düğün salonu ile ilgili sıkıntıları hakkında bilgi aldı. Aldığı bilgiler doğrultusunda kullanışsız düğün salonunda yaptırttığı incelemeler sonrasında binanın depreme karşı dayanıksız olduğu tespit edildi. İnceleme sonucu varılan tespit ile yıkımına karar verilen düğün salonu için harekete geçildi.


Hamzallı Mahallesi’ne yeni düğün salonu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Hamzallı mahallesindeki mevcut düğün salonunun bir an önce yıkılarak yerine yenisinin yapılması talimatını vermesi ile Hamzallı mahallesinin eski kullanışsız düğün salonu Nazilli Belediyesi Fen işleri ekiplerince yıkıldı. Yıkım sonrası alanda yapılacak moloz temizleme ve düzenleme çalışmalarının ardından en kısa sürede yapım çalışmalarına başlanacak. Yeni düğün salonu mahalle sakinleri isteği üzerine profil karkaslı ve müştemilatlı...