28 / 08 / 2024

Nazilli Bayram Camii

Nazilli Bayram Camii

Pirlibey Mahallesinde bulunan ve uzun yıllar kullanılmaması nedeni ile metruk hale gelen Bayram Camii Nazilli Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde tadilatı tamamlanarak ibadete açıldı.

Ankara Hacı Bayram-ı Veli Cami'nin çevresi düzenleniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Merkezi projesi kapsamındaki düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hacı Bayram-ı Veli Camii çevresinde bulunan gece kulüpleri ve pavyonların yıkımı sürüyor.

Ankara Hacıbayramı Veli Camii’nin çöken duvarları yeniden inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hacıbayram-ı Veli Camii’nin çöken tarihi sur duvarlarını, yeniden aslına uygun olarak inşa ediliyor. Çalışmaların 10 gün içinde tamamlanmasının planlandığını kaydettiler.

Ankara Camii, Kurban Bayramı'na yetiştirilecek!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün öğle saatlerinde Ulus’ta yapımı süren Ankara Camii’ni gezerek yetkilerden bilgi aldı. İnşaatı denetlerken bir işçinin cebinde gördüğü sigara paketini aldı.

Küçükçekmece İkitelli Şenevler Camii ibadete açıldı!

Küçükçekmece'deki yapımı tamamlanan İkitelli Şenevler Camii’nin açılışı bayram namazıyla gerçekleştirildi. Bin 500 kişi kapasiteli camii'nin açılışına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz katılım gösterdi.

Augustus Tapınağı'nın yıkım kararı mecliste!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, 2 bin yıllık tarihi kalıntıların bulunduğu, arkeolojik SİT alanı olan Augustus Tapınağı ve Hacı Bayram Camii çevresinde, kepçelerle yaptığı yıkım işlemi yargıya taşındı.

Ankara Ulus Tarihi Kent Merkezi'nde restorasyon yaptırılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ İlçesi Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı içerisinde Hacıbayram Camii çevresinde bulunan 2 tarihi yapının Yeni Yapı-Rölöve-Restitüsyon-Restorasyon ve Rekonstrüksiyonu yaptırılacak.

Büyükçekmece Mimarsinan İbrahim Sancak Camii ne zaman açılacak?

Sancaklar ailesi ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Mimarsinan İbrahim Sancak Camii Kurban Bayramı'nda ibadete açılacak.

Nazilli Bayram Camii tadilat sonrası törenle açıldı!

Pirlibey Mahallesinde bulunan ve uzun yıllar kullanılmaması nedeni ile metruk hale gelen Bayram Camii Nazilli Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde tadilatı tamamlanarak ibadete açıldı.

İzmir Menderes Mestanlı Camii açıldı!

Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi’ne kazandırılan Mestanlı Camii, Kurban Bayramı namazıyla birlikte ibadete açıldı. Bayram namazını Mestanlı Camii’nde kılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

İzmir Menderes'te Mestanlı Camii açıldı!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, belediye tarafından ilçeye kazandırılan Gazipaşa Camii’nde bayram namazını kıldı, vatandaşlarla bayramlaştı.

Yüksek Mimar Mehmet Nuri Arıkoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Nuri Arıkoğlu 22 Eylül 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ankara Hacı Bayram Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra, Ankara Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecektir.

Menderes Mestanlı Camii ne zaman açılacak?

Menderes Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi'nde yaptırılan Mestanlı Camii'nde inşa çalışması sona erdi.Mestanlı Camii, Kurban Bayramı'nın ilk günü bayram namazıyla birlikte ilçe halkının ibadetine açılacak.

Nazilli Yörük Camisi bayramda açılacak!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde inşaatı devam eden Yörük Camisi'nin Kurban Bayramı'nda açılacağı bildirildi. Daha önce minaresinin yapımı tamamlanan camide dış cephe kaplamaları ve çevre düzenlemesinin yapım çalışmaları sürdürüyor.

Nazilli Bayram Camii Haberi

Nazilli Bayram Camii

Nazilli Belediyesi tarafından tadilatı tamamlanan Bayram Camii Pirlibey mahallesinde düzenlenen tören ile açıldı.Tadilatı tamamlanan caminin ibadete açılışı Pirlibey mahallesinde düzenlenen kalabalık bir tören ile yapıldı. Açılış törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Aydın Milletvekili Adayları Deniz Depboylu ile Hilmi Bolatoğlu, MHP Nazilli İlçe Başkanı Engin Kürşat Özcan, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Pirlibey Eski Belediye Başkanı İbrahim Öztaş, Pirlibey Mahallesi sakinleri ile çok sayıda davetli katıldı. Hava muhalefeti nedeni ile yine Nazilli Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl yapılan çok amaçlı cemiyet alanında düzenlenen ilk törende ilk konuşmayı Pirlibey Mahallesi Muhtarı Şükrü Pamukoğlu yaptı. Pirlibey mahallesine birbirinden güzel hizmetlerle kalıcı eserler bıraktığını belirten muhtar Pamukoğlu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın bu güne kadar mahalleye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı mahallesi adına teşekkür etti.


Tadilatı...