18 / 05 / 2024

Nazilli Belediyesi temizlik hizmeti

Nazilli Belediyesi temizlik hizmeti

Nazilli Belediyesi, ilçe sınırlarında oturan 60 yaş üzeri yaşlı, kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilere evde temizlik hizmeti veriyor. Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, evleri temizliyor

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Nazilli'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Aydın Nazilli Belediyesi ilçe genelinde metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Nazilli Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Aydın Nazilli Belediyesi Meclisi'nin Ocak 2019 olağan toplantısı Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında düzenlendi. Toplantıda, 1/1000 Ölçekli uygulama imar planı uygulanması oybirliği ile kabul edildi.

Muş Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

Muratpaşa Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Muratpaşa Belediyesi, ‘Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksit ödemelerinin 30 Kasım Cuma günü sona erdiğini hatırlattı. 

Bingöl Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait ikinci taksit ödemelerin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini hatırlattı ve mükellefleri uyardı.

Bozüyük Belediyesi'nden vergi hatırlatması!

Bozüyük Belediyesi, Emlak Vergisi ve 2018 yılına ait Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin, bu ay bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefleri uyardı. 

Tepebaşı Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı!

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirterek, Tepebaşı Belediyesi veznelerinin hafta sonları da hizmet vereceği bildirildi. 

Çanakkale Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Çanakkale Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri ile harcamalara katılım payları taksitlerinin 30 Kasım'a kadar yapılabileceği bildirildi. 

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Yozgat Belediyesi yeni binasına taşınıyor!

Yozgat Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınma işlemi başladı. Taşınma işlemlerinin tamamlanacağı binada bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Düzce Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin çıkarılan yapılandırma kararı hakkında için bir açıklama yaptı. 

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Meram Belediyesi, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi'nin ilk taksit ödemeleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Nazilli Belediyesi temizlik hizmeti Haberi

Nazilli Belediyesi temizlik hizmeti


Nazilli Belediyesi, ilçe sınırlarında oturan 60 yaş üzeri yaşlı, kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilere evde temizlik hizmeti veriyor. Temizlik hizmetinden yararlanmak isteyenlerin dilekçeyle başvurularını değerlendiren Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, evleri temizliyor. Evde temizlik hizmeti biriminin oluşturulmasından bugüne kadar bin 250 başvuru yapıldığını, en az bin kişinin yararlandığı belirtildi. Maddi ve manevi olarak gerçek ihtiyaç sahibi kişilerin bu hizmetten yararlanarak büyük mutluluk duyduğunu belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "10 kişiden oluşan evde temizlik birimi günlük program dahilinde 3 ayrı grup olarak günde 3 ayrı evi temizliyor. Bu temizlikler her evde periyodik olarak ayda bir yapılıyor. Bu hizmet için evlerine gidilen vatandaş sağlık problemi yaşıyorsa hemen sağlık kontrolüne götürülerek gerekli müdahalelerin yapılması da sağlanıyor. Ev sahibinin...