04 / 05 / 2024

Nazım Biçer biyografi

Nazım Biçer biyografi

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Biçer kimdir? Nazım Biçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Biçer, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı?

Gülizar Biçer Karaca'dan deprem vergisi önergesi!

TBMM’de 5 partinin ortak deprem araştırma önergesi hakkında söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 1999 depreminde zaman aşımı uygulanan ya da cezaların ertelendiği davaların peşini bırakmayacaklarını belirtti.

Gülizar Biçer Karaca'dan Salda Gölü açıklaması! 

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, millet bahçesi yapımı için Salda Gölü'nde başlanan inşaatın durdurulması için çağrıda bulundu...

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Biçer tarafından kuruldu. 

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde Sedat Biçer tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Nazım Çulha: Kentsel dönüşüm sosyal çöküntü olmasın!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha kentsel dönüşüm projelerinin mevcut kent dokusuyla uyumlu, kentte yaşayan dinamikler dışında diğer yerleşim yerlerine de örnek olabilecek düzenlemelerin yapılması gerektiğini belirtti.

Erkan Temiz: Ordu'nun en büyük eksikliği nazım imar planı!

Ordu'nun en büyük eksikliğinin nazım imar planı olduğunu söyleyen Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, Ordu’nun büyükşehir yapılmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen nazım imar planının halen yapılmadığını belirtti.

Erzurum'un ilçelerinin nazım imar planları yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra ilçelerin de nazım imar planlarını yapıyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçenin kentsel dönüşüm ve gelişimi daha hızlı ve kapsamlı olacak.

Nazım Yavuz: 7 milyon bina ve çatı depreme hazır değil!

M. Nazım Yavuz, Türkiye’de konut stoğunun yaklaşık yüzde 40’ının yenilenmesi veya güçlendirilmesi gerektiğini belirterek, “7 milyon bina ve çatının güçlü bir depremde güvenli olmayacağı öngörülüyor. " dedi.

Musa Öztürk: Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabı bitirildi!

6 Etap olarak hazırlanan Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabının bitirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yürürlükteki Yeni Büyükşehir Yasasının tüm olumsuzluklarına rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Konya Beyşehir'de 1/25 binlik Nazım İmar Planı Çalıştayı düzenlendi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Güney ve Güneybatı Konya Planlama Alt Bölgesi 1/25 binlik Nazım İmar Planı Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

Nazım Dölekçekiç, Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasını eleştirdi!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Nazım Dölekçekiç yaptığı basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınması konusuna dikkat çeken Dölekçekiç, "Olan, Eskişehir Halkı'na olmaktadır" dedi.

Gayrimenkul fiyatlarının yükselmemesi için işbirliği yapılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki arsa ve ev fiyatlarının daha fazla yükselmemesi için Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin işbirliği yapması gerektiğini söyledi.

Nazım Biçer biyografi Haberi

Nazım Biçer biyografi

Nazım Biçer kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Biçer kimdir? Nazım Biçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Biçer, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet veriyor?


Nazım Biçer, 1981 yılında Adana`da doğdu. 2004 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İMO Adana Şubesinde 18. Ve 19. Çalışma Dönemlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.


2012-2014 dönemi TMMOB Adana İKK Sekreterliği görevini yürüttü. Kendisine ait mühendislik hizmeti veren firmada çalışıyor.


İletişim bilgileri:

Adres:

REŞATBEY MAH. 62006 SOK. NO:7 - ADANA


Telefon:

+90 322 4598400


Faks:

+90 322...