28 / 04 / 2024

Nazmi Altınkaynak

Nazmi Altınkaynak

Mistaş İnşaat ve Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Nazmi Altınkaynak, Serkan Altınkaynak, Osman Altınkaynak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da kuruldu.

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi Ümraniye’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Recep   Altınkaynak tarafından kuruldu.

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Günay Altınkaynak, İlyas Zengin ve Osman  Altınkaynak ortaklığında kuruldu. 

Nazmi Durbakayım'dan Altınok Öz’e ziyaret!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Erkum Lojistik İnşaat Makina İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Erkum Lojistik İnşaat Makina İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Kağan Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı, Emrail Kaya ve Necmettin Altınkaynak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Nazmi Durbakayım: Ev alma konusunda alt gelir grubu desteklenmeli!

Bursa İnşaat Zirvesi'nin açılış konuşmasını yapan ÎNDER (İstanbul İnşaatçılar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiyede her yıl gerçekleştirilen konut satışının ortalama 500 bin civarında olduğunu söyledi..

Mistaş İnşaat ve Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mistaş İnşaat ve Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Nazmi Altınkaynak, Serkan Altınkaynak, Osman Altınkaynak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da kuruldu.

Kaş Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaş Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Şahin, Erdal Nuri Altınkaynak, Yusuf Koç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

Nazmi Durbakayım: Kimsenin gelişi güzel inşaat yapmaya hakkı yok!

İnder Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, müteahhitlik mesleğinin bir güven müessesesi olduğunu vurguladı. Kimsenin gelişi güzel bina yapmaya hakla olmadığını belirterek, merdiven altı imalat ihbar edilmedi dedi.

Afet riski altındaki alanlar dönüşüyor!

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüşümü Hakkındaki Kanun yürürlüğe girdi. Kanun gereği yapılacak çalışmalara start verildi. Neden Riskli bina analizi yapılmalıdır? Nazmi Şahin Başkent Ankara'da yazdı...

Ulaş Çok Programlı Lisesi düzenlenen törenle eğitime açıldı!

Hürriyet Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan Ulaş Çok Programlı Lisesi'nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Turgut Erşan da katıldı...

Ankara Altındağ´da 125 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

Gevher Sultan Eğitim Araştırma, Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanlığı, Ankara Altındağ´da gayrimenkul satacak

TSKB, altı aylık faaliyet raporunu açıkladı!

TSKB, altı aylık faaliyet raporuna ek olarak, öz sermaye tablosu, nakit akış tablosu gibi bir takım bilgileri içeren raporlarını da Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdi

Ankara'da OSB alt yapısı yaptırılacak!

Ankara Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı alt yapı inşaatı yaptırmak üzere ihaleye çıktı

Nazmi Altınkaynak Haberi

Nazmi Altınkaynak
Mistaş İnşaat ve Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Nazmi Altınkaynak, Serkan Altınkaynak, Osman Altınkaynak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Mistaş İnşaat ve Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yürürlükteki ithalat ve ihracat rejimleri çerçevesinde aşağıdaki konularla ilgili toptan ve perakende yurtiçi ve yurtdışı satış ve pazarlaması ile ticaretini yapmak. Aşağıdaki fıkralarda yazılı mamul, yarımamul ve hammaddelerin imalatını, ithalatını ve ihracatını ayrıca bu malların distribütörlüğünü, bu mallar üzerinde mümesslik, acentelik işlerinin ve bu malların yurtiçi ve yurtdışı pazarlama ve satışlarını yapmak 1-a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt...