20 / 05 / 2024

Nazmi Ziya kendi evi

Nazmi Ziya kendi evi

Türk resminin en önemli isimlerinden Nazmi Ziya’nın 60 yıldır müzayedelerde yer almayan ve kendi evini konu ettiği tablosu Antik A.Ş. Müzayede Evi’nin müzayedesinde satışa sunulacak..

Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, araplara konut fırsatlarını sunarken kendi evini kaç bin dolara aldığını söyleyerek örnek verdi. Peki Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Reza Zarrab’ın tüm menkul ve gayrimenkullerine el konuluyor!

Reza Zarrab’ın tüm menkul ve gayrimenkullerine el konuluyor. Zarrab’ın gözaltına alınmadan önce el konulan mal varlıkları arasında ‘Challenger 300’ tipi özel jeti ve Nazmi Ziya’nın ‘Kendi Evi’ konulu tablosunun olduğu iddia ediliyor.

Nazmi Ziya'nın kendi evini anlattığı resmini Reza Zarrab satın aldı!

Boğaz’daki yalısı için aldığı tabloların sahte olduğu yönünde haberler çıkan Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab, “Sanatçının Evi” adlı tabloya 1 milyon 50 bin lira ödedi.

Ziya Yılmaz: Ezilmek istemiyorsanız yatırımınızı geleceğe dönük projelere yapın!

Tüketicilerin bugünü değil yarını satın almaları gerektiği belirten Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Eğer ezilmek istemiyorsanız geleceğe dönük projelere yatırım yapın. Hem daha çok kar eder hem de otururken gururlanırsınız” dedi…

Haliçe Nazır projesi kendi enerjisini kendi üretecek!

Türkiye'de ilk yatırımını Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Oteli'ni yaparak gerçekleştiren Amplio Emlak, ikinci yatırım kararı aldı. Haliç'te yaptıkları otelin yanında 30 dönümlük alanda Haliçenazır adıyla yapılacak proje kendi enerjisini üretecek..

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'da dere yatakları üzerine konutlar yapılmış!

Anayurt Gazetesi haberine göre; Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ‘Samsun’da 1987 yılında hazırlanan imar planları var ve bu planlarda dere yatakları üzerine konutlar yapılmış.’ dedi.

Nazmi Ziya’nın kendi evini anlatan resmi satışa sunulacak!

Türk resminin en önemli isimlerinden Nazmi Ziya’nın 60 yıldır müzayedelerde yer almayan ve kendi evini konu ettiği tablosu Antik A.Ş. Müzayede Evi’nin müzayedesinde satışa sunulacak..

Ziya Yılmaz: Otomotiv devlerinden biri ortaklık teklifiyle kapımızı çaldı!

Dap Yapı’nın patronu Ziya Yılmaz, bu yıl aldıkları uluslararası ödüllerin büyük yankı bulduğunu belirterek “İki hafta önce, otomotiv devlerinden biri ortaklık teklifiyle kapımızı çaldı” dedi.

Ziya Yılmaz: Kartal 1'e 3 prim getirir!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ağaoğlu İnşaat'la birlikte hayata geçireceği Kartal'daki projesinin lansmanını bu ay sonunda gerçekleştirmek istediklerini kaydetti. Yılmaz aynı zamanda Kartal'ın orta vadede 1'e 3 prim getireceği görüşünde...

Nazmi Durbakayım:İnşaatta balon olmasaydı, daireler fahiş fiyata satılırdı!

Teknik Yapı Holding 'in Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, inşaat sektöründe bir nebze balon olmasına karşın, bunun da konut satın alacaklar için sağlıklı olduğunu söyledi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencileri kendi yollarını yaptı!

AFYON Kocatepe Üniversitesi İnşaat Teknolojisi Bölümü öğrencileri, mesleki uygulamalar dersinde kendi okullarının yolunu yaptı. Öğrencilerin, teorik bilginin yanında pratik uygulamayı istemeleri üzerine okulun bozuk yolunu yenilemeye karar verildi...

Ahmet Dervişoğlu kendi evine güneş enerjisi santrali kurdurdu!

Prof. Dr. Ahmet Dervişoğlu, bir bilim adamı olarak güneş enerjisinin kullanımında topluma daha duyarlı hale gelerek örnek olmam lazım diyerek kendi evine güneş enerjisi santrali kurdurdu...

Kendi arsasına ev yapanların vergisi!

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi'ndeki bugünki yazısında Kendi arsasına ev yapanların vergisi konusunu kaleme aldı. Kendi arsası üzerine yapacağı inşaatta çalışan işçilere yapılan ödemelerden gelir vergisi...

Nazmi Ziya kendi evi Haberi

Nazmi Ziya kendi evi

Türk resminin en önemli isimlerinden Nazmi Ziya’nın yaklaşık 60 yıldır müzayedelerde yer almayan ve özel bir koleksiyonda bulunan, kendi evini konu ettiği 73’e 60 cm boyutlarındaki yağlı boya tablosu Antik A.Ş. Müzayede Evi’nin klasik Türk resminin usta isimlerine yer verdiği 280. Müzayedesi’nde satışa çıkacak.



15 Aralık Pazar günü Shangri-La Bosphorus’da düzenlenecek müzayedenin en yüksek fiyatlı eseri olan Nazmi Ziya tablosu, 500 bin TL açılış fiyatıyla satışa sunulacak. Müzayedeyi yönetecek olan Antik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Artam, “Nazmi Ziya ışığı en iyi kullanan Türk ressamı olarak biliniyor. 400’e yakın eseri var. Ancak bunların yaklaşık 300 adedi küçük ebatlarda. Kalanının da çoğu suluboya. Yani bu boyutlarda bir yağlı boya tablosuna sık rastlanmıyor. Zaten bu eser, 60 yıldır özel bir koleksiyonda bulunuyordu....