03 / 05 / 2024

NCity Esenyurt erken teslim

NCity Esenyurt erken teslim

ÖZYURTLAR irışaat'ın NCity Esenyurt projesi söz verilen tarihten 8 ay erken teslim ediliyor. Ekim sonunda dairelerin sahiplerine teslim edileceği proje 17 katlı dört bloktan ve 528 daireden oluşuyor...

İstanbul Prestikpark'ta daireler erken teslim ediliyor!

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor...

Esenyurt Prestij Park ilk etabında erken teslim!

Markalı konut üreticisi Bak Yapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt 'ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park 'ın ilk etabını erken teslim ediyor.

İstanbul Prestij Park’ta erken teslimat!

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor. Etapta bin 412 konut yer alıyor.

BakYapı'dan erken teslimat!

BakYapı, Esenyurt'ta teslimine başlanan İstanbul Prestij Park projesinde daireler erken teslim edildi. 2392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1412 konut yer alıyor.

Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi!

Özyurtlar İnşaat NCity satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Özyurtlar 4 projesini erken teslim ediyor!

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat yeni yılda erken teslimlere hazırlanıyor. Şirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri yeni yılın ilk aylarında sahipleriyle buluşturmayı planlıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde erken teslim!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Özyurtlar bu dört büyük projesi ile 10 bin konut üretme hedefine yaklaşıyor..

Özyurtlar'dan erken teslim 4 proje!

Özyurtlar 4 projeyi erken teslim ediyor. İstanbul'un hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört projeden Ncity Esenyurt 528, Nmerkez 564, Nşehir 678 ve Ntown ise 72 konuttan oluşuyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

2014'te Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesini, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Esenyurt markalı konut projelerinin üssü haline geldi!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan ve büyük ilgi gören kuruluş, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown’u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar inşaat, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar projelerini teslim etmeye hazırlanıyor!

Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown 'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projesinde yaşam 2015'te başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. İstanbul'un en hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört proje, büyük fırsat sunuyor..

NCity Esenyurt erken teslim Haberi

NCity Esenyurt erken teslim

8 ay erken, Ekim sonu teslim ediliyor ÖZYURTLAR irışaat'ın NCity Esenyurt projesi söz verilen tarihten 8 ay erken teslim ediliyor. Ekim sonunda dairelerin sahiplerine teslim edileceği proje 17 katlı dört bloktan ve 528 daireden oluşuyor. Projede, 65 metrekare 1+1 daireler 139 bin liradan, 115 metrekare 2+1 dairelerse 219 bin liradan satışa sunuluyor. NCity Esenyurt'ta tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor. NCity Esenyurt, Kiptaş 4. Etap ile Kiptaş 5. Etap'ın yanında bulunan 15 dönümlük arazide yer alıyor. Proje, Atatürk Havalimanı'na 14 km, Torium AVM'ye ise 7 km mesafede...