17 / 05 / 2024

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul iletişim

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul iletişim

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Demirdöven tarafından kuruldu.

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt'ta 23 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baygeldi, Hüseyin Baygeldi, Cevdet Baygeldi ve Güven Baygeldi ortaklığında kuruldu.

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

ArsaVev'den yeni gayrimenkul şirketi! 

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ve ArsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven yeni şirket kurdu. Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret A.Ş, 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. İşte detaylar...

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

İkinci el araç ve gayrimenkul alım-satımında yeni dönem! Yönetmelik değişti, bakın yeni düzenlemeler neler getiriyor?

Gayrimenkul ve ikinci el araç ticaretinde yeni dönem başlıyor. Uzmanlar yeni dönemde güven ve şeffaflığın ön planda olacağını belirtiyor.

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulukurtlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Birgül ve Mehmet Naci Güven ortaklığında kuruldu.

Egemen Döven kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Kaç yaşında? Egemen Döven daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Egemen Döven'in eğitim hayatı nasıldı?

Avrupa'da gayrimenkul değerlerinde ve finansmanında düşüş endişesi!

Gayrimenkul sektöründeki güven ve kârlılık beklentilerinin gerilediğini, buna karşılık resesyon beklentisinin büyüdüğünü ortaya koyan rapora göre, 2023 senesine dair en çok endişe yaratan konular ise inşaat maliyetleri ve kaynakların bulunabilirliği, borç ve sermayeye erişim olacak.

İcon Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Güven Demirkanoğlu ve Mustafa Önsal ortaklığında kuruldu. 

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Mta Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mta Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Güvenç Burçin Yalçın tarafından kuruldu.

Mkd Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mkd Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli iel Kadir Demirdöven tarafından kuruldu.

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul iletişim Haberi

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul iletişim

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Demirdöven tarafından kuruldu.

Ndemirdöven Ira Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
Şirket aşağıda belirtilenler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, kanunen yasak olmayan ve kanunun el verdiği ölçüde her türlü işi yapabilir ve her türlü faaliyette bulunabilir. Şirketin sınai, ticari, iktisadi ve mali maksadı ile konusunu oluşturan işlerin tür ve kapsamları başlıca şunlardır: 1. Gayrimenkul başta olmak üzere farklı sektörlerde mesleki faaliyetleri geliştirmek, yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul alım satım, kiralama ve gayrimenkul projeleri geliştirme, yönetme ve işletme faaliyetinde bulunmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında yapılan daire, rezidans, bina, yapı, tesis, depo ve buna benzer gayrimenkulleri işletmek, yönetmek, almak, satmak ve kiraya vermek...