04 / 10 / 2024

ne zaman yatırım yapılmalı

ne zaman yatırım yapılmalı

Küresel ekonomideki belirsizliklerin dolardaki yükselişi tetiklemesi üzerine inşaat temsilcilerinden vatandaşlara yatırım mesajı geldi. İnşaatçılar, ev sahibi olmak isteyenlerin kur artışının maliyetlere yansımadan bir konuta yazılması önerisinde bulundu.

Gayrimenkul yatırımı yapmak için doğru zaman!

Coldwell Banker Commercial Türkiye Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Adnan Bozbay, gayrimenkul sahibi olmak ve elindeki parayı değerlendirmek için yatırım yapmak isteyenler için uygun bir zaman olduğunu belirtti.

Eylül 2024 kentsel dönüşüm kira yardımı bekleyenler dikkat! Kira yardımları hesaplara ne zaman yatırılacak?

Riskli yapı sahipleri kentsel dönüşüm kira yardımının hesaplarına ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Eylül 2024 kentsel dönüşüm kira yardımı hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Ağustos 2024 zamlı evde bakım maaşlarını bekleyenler dikkat! Paralar hesaba ne zaman yatırılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın evde bakım maaşını hesaplara ne zaman yatıracağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ağustos 2024 evde bakım maaşları ne zaman yatırılacak? 

Şu an satma değil alma zamanı: 'Yatırım için konut değil, toprak alın' açıklaması!

Girişimci Mert Ergün, konut yatırımı ile ilgili açıklamada bulundu ve "İkamet etmeyeceksem yatırım için şu rasyolarla kesinlikle konut almam" dedi. İşte o paylaşım...

Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Temmuz 2024? 14 günlük memur emeklisi enflasyon farkı ne zaman yatırılacak?

Milyonlarca kişi zamlı emekli maaşını beklerken, zamlı maaşların hesaplara ne zaman yatırılacağı da belli oldu. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli maaşını bekleyenler hemen bakın...

Haziran 2024 SED yardımını bekleyenler dikkat! 2024'ün 6. SED yardımı ne zaman yatırılacak? 

Pek çok kişi Haziran 2024 SED yardımı ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Haziran 2024 SED yardımı ne zaman verilecek? 

Haziran 2024 emekli ve memur maaşları ne zaman yatırılacak? İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş ödeme tarihleri!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emekli ve memur maaşlarının ne zaman yatırılacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı son dakika maaş ödeme tarihleri...

Bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı! İkramiyeler ne zaman yatırılacak, dul ve yetimler ne kadar ikramiye alacak?

Kurban Bayramı ikramiyeleri için geri sayım başladı. Peki emeklilerin bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Dul ve yetimler ne kadar kurban bayramı ikramiyesi alacak? 

Bayramdan önce yatacak maaşlar listesi açıklandı! Emekli,memur, aile destek, evde bakım, 65 yaş aylığı ne zaman yatıyor?

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile beraber, milyonlarca memur, SSK ve Bağ-kur emeklisi, maaşlarının ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Buna göre, bayram öncesi alınacak olan maaşlar, vatandaşların bayram hazırlıklarını tamamlamaları konusunda yardımcı olacaktır.

Evde bakım Mayıs 2024 ödemeleri ne zaman yatırılacak? Evde bakım maaşı bekleyenler dikkat!

Evde bakım maaşı alan pek çok kişi ödemelerin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor? Peki Mayıs 2024 evde bakım paraları ne zaman yatırılacak?

Nisan 2024 kentsel dönüşüm kira yardımında son dakika! Kira yardımı hesaplara ne zaman yatırılacak?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detaylar evi dönüşüme giren vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Nisan 2024 kira yardımı ne zaman yatırılacak? 

Nisan 2024 emekli maaş ödeme takvimi belli oldu! Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Evde bakım yardımı bekleyenlere Nisan 2024 müjdesi! 7 bin 608 Türk Lirası hesaplara ne zaman yatırılacak?

Pek çok kişi evde bakım yardımı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 evde bakım paraları hesaplara ne zaman yatırılacak?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

ne zaman yatırım yapılmalı Haberi

ne zaman yatırım yapılmalı

Dolar kurunda son dönemde yaşanan artışın konut fiyatlarına zam olarak yansıması beklenirken, sektör paydaşlarından, ev almayı planlayan vatandaşlara fiyatlar zamlanmadan harekete geçmeleri tavsiyesi geldi. İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, inşaat sektöründe kullanılan malzemelerin tamamına yakını yerli üretim olduğu için döviz fiyatlarındaki artışın gayrimenkul üretim ve satışına etkisinin dolaylı olduğunu belirterek, “Dövizde son zamanlarda yaşanan artışın gayrimenkul üzerindeki dolaylı etkisi yüzde 4'ü geçmemektedir” dedi.


FİYAT ARTMADAN


Beklentilerin kasım sonrası sarktığını, bunun da zam dalgasının etkisini yitirmesine neden olduğuna işaret eden Durbakayım, "Bunun da yatırımcı ve ihtiyaç sahiplerine alım için önemli bir fırsat yarattığını düşünüyoruz.”


Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan da kurdaki artışın fiyatlara henüz yansımadığını, ancak kısa vadede bir artışın kaçınılmaz olduğunu söyledi. Uyan, şöyle devam etti:”Kurdaki...