03 / 05 / 2024

Nebahat Abdik

Nebahat Abdik

Alsen İnşaat Anonim Şirketi, Nebahat Abdik Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 100 bin TL sermaye ile 16 Kasım' da Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Bahar Sokak 'ta kuruldu.

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temel Abdik Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Mahmutbey Gayrimenkul Anonim Şirket kuruldu!

Mahmutbey Gayrimenkul Anonim Şirket Kağıthane'de 710 bin TL sermaye bedeli ile Sada Can Abdik tarafından kuruldu.

Adop İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adop İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Nebahat Buçukoğlu tarafından kuruldu.

Nebahat Çehre'den kira isyanı!

Oyuncu Nebahat Çehre pandemi nedeniyle kira ücretlerinde fahiş fiyat uygulamasına isyan etti. Çehre bir yazlığın aylık kirasının 100 bin TL'ye çıktığını dile getirdi. 

Bin Emlak Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Bin Emlak Yönetimi Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Abdik tarafından kuruldu.

Ankas İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankas İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Yeşil ve Nebahat Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Pergamon İnşaat Ticaret Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!    

Pergamon İnşaat Ticaret Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehim Han Abdik ve Mehmet Fidancı ortaklığında kuruldu.

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Murat Batır ve Hasan Fehim Han Abdik ortaklığında kuruldu. 

İhvan Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhvan Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abdik tarafından kuruldu. 

Disam Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Disam Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Nebahat Taşkıran tarafından kuruldu. 

Mehmet Okay'ın annesi Nebahat Okay vefat etti! Ant Yapı'nın acı günü!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay'ın annesi Nebahat Okay vefat etti. Nebahat Okay'ın cenazesi yarın öğle namazından sonra kaldırılacak.

Nebahat Abdik Haberi

Nebahat Abdik

Alsen İnşaat Anonim Şirketi, Nebahat Abdik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Bahar Sokak'ta kuruldu. 


Alsen İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1. İnşaat işleri a- Her türlü inşaat ve tesisat iş­leri yapmak. b- Sahibi olduğu gayrimenkuller üzerinde her türlü inşaatlar yap­mak. c- Kat karşılığı, hasılat pay­laşımı/gelir paylaşımı esasına dayalı konut ve işyeri inşaatları yapmak. d- Her türlü inşaat ve tesisat ve planlama işlerinde mühendislik ve danışmanlık hizmetleri vermek, plan ve uygulamasını yapmak. e- Yurt içinde ve yurt dışında açılacak her türlü kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarının in­şaat ve tesisat ihalelerine katılmak ve yüklenmek. f- Gayrimenkuller almak, sat­mak, kiralamak, işletmek, kiraya vermek. Sahibi olduğu gayrimenkuller üzerinde gerektiğinde kat irtifakı, kat mülkiyeti kurmak,...