03 / 05 / 2024

Nebioğlu Ortaokulu

Nebioğlu Ortaokulu

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma’ya bağlı Nebioğlu beldesinde ziyaret bulundu.

İnşaat sektöründe ara eleman sıkıntısı: Maaş çok çalışan yok!

İnşaat sektöründe eleman sıkıntısı hız kesmeden devam ederken, Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Nebioğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ara eleman sıkıntısından yakınırken, pek çok sektörde teknik eleman da bulunamadığını söyledi.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Ankara'daki Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu yıkılacak mı?

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Emek'te bulunan Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu'nun yıkılacağı iddialarını ve öğrencilerin durumunu meclis gündemine taşıdı..

Esenyurt Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt İnönü Mahallesinde, Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla atıldı.

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Toplu Temel Atma Törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Törende Yakuplu Cevat Güleç Ortaokulu’nun ve diğer 12 merkezin temsili olarak temeli atıldı.

Rein İstanbul Gayrimenkul Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rein İstanbul Gayrimenkul Pazarlama ve Danışmanlık Limited Şirketi, Emrah Nebioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Güngören, A.Naif Gürman Mahallesi'nde kuruldu.

Kahramanmaraş Türkoğlu'na 24 derslikli okul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkoğlu ilçesinde yapılan 24 derslikli okul inşaatı hızla ilerliyor. 24 derslikli Yatılı Bölge Ortaokulu’nun kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Afamıa İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afamıa İnşaat Limited Şirketi, Safwan Kayasseh tarafından 250 bin TL sermaye ile 26 Kasım 'da İstanbul İl 'i, Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, Nebioğlu Sokak 'ta kuruldu.

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

Mehmet Özdemir Nebioğlu İlkokulu inşaatını inceledi!

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma’ya bağlı Nebioğlu beldesinde ziyaret bulundu.

Hatay Dörtyol'da Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 32 derslikli Hasan Paşa Ortaokulu'nun temeli törenle atıldı. Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, konuşmasında ilçedeki eğitim yatırımlarına durmadan devam edileceğini söyledi.

Eyüboğlu Koleji'ne En İyi Eğitim Binası ödülü!

Bu sene hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, gayrimenkul sektörünün en iyilerini belirleyen Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı

Nebioğlu Ortaokulu Haberi

Nebioğlu Ortaokulu

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir, Nebioğlu İlkokulunda ve Nebioğlu Ortaokulunda incelemeler yaparak, okul yöneticilerinden okulların mevcut durumlarıyla ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgiler alarak okulların ihtiyaçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sınıfları ziyaret edip öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin genel durumlarıyla ilgili öğretmenlerinden bilgiler aldı. Daha sonra öğretmenlerle toplantı yaparak görüş fikir ve önerilerini dinledi. Öğrencilere TEOG sınavının öneminden ve kitap okumanın öneminden bahsederek “Çaycuma Okuyor” projesinin önemine değindi. Ana sınıfı öğrencilerine boyama ve etkinlik kitaplarıyla bayrak hediye etti.

Ayrıca bu ziyaret sırasında Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan’ı makamında ziyaret ederek görüş eğitim öğretim ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Yapımı devam eden Nebioğlu Çok Programlı Lisesi inşaatında incelemeler...