12 / 05 / 2024

NEC damar izi okuyucusu nasıl

NEC damar izi okuyucusu nasıl

Güvenli şehirler için sürdürülebilir çözümler sunan NEC, güvenlik ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek dünyada bir ilki gerçekleştirdi. NEC, damar izi okuyucusu sistemi ile suçların önüne geçiyor.

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Çayanlar İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çayanlar İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Gürtan Damar kimdir? Kaç dil biliyor? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Gürtan Damar kaç yılında doğdu? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman genel müdür oldu? Hangi görevleri yürüttü? İşte Gürtan Damar’ın hayatı...

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

İzmir'deki o fayın deprem potansiyeli araştırılıyor: 24 kilometre uzunluğundaki fay 7'ye varan deprem üretebilir! 

DEÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, eski deprem izi ve sarsıntı potansiyelini araştırmak için hendek kazdıkları İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki fayın 7 büyüklüğüne varan deprem üretebileceğinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Adm Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Damar tarafından kuruldu.

KVKK'dan uyarı var! Personel takibini parmak izi ile yapan firmalara ceza!

Parmak izi ile mesai takibi yapan işletmelerin uygulamalarını tekrar gözden geçirmesi gerekecek. Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), hukuka aykırı şekilde kişisel verileri işleyen bir veri sorumlusuna büyük bir idari para cezası kesti.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi, parmak izi bırakmayan inox teknolojisi, 6 farklı yıkama programı ve 13 kişilik kapasitesi ile geniş ailelerin tercihi oluyor. 

Vestel Dört Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş aileler için tasarlanan bulaşık makinesi parmak izi bırakmaz ınox tasarımına sahiptir. 13 kişilik kapasiteye sahip bulaşık makinesini wifi özelliği ile kontrol etmek mümkündür. Peki bulaşık makinesinin özellikleri neler? 

Udar Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Udar Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Mon, Feyruz Çoban, Kazım Damar, Cihat Bulut ve Gökay Yeltekin ortaklığında kuruldu.

NEC damar izi okuyucusu nasıl Haberi

NEC damar izi okuyucusu nasıl

Güvenli şehirler için sürdürülebilir çözümler sunan NEC, güvenlik ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek dünyada bir ilki gerçekleştirdi. “Damar izi okuyucusu” olarak adlandırılan sistem sayesinde kişilerin parmak ve damar izleri alınarak tüm biyometrik bilgilere ulaşılıyor ve olası suçların önüne geçiliyor.


Ankara’da UBM ve güvenlik sektörünün lider firmalarından olan NEC işbirliğiyle düzenlenen “Daha Güvenli Şehirler İçin Güvenlik Çözümleri” seminerinde tanıtımı yapılan “Damar izi okuyucusu” sistemi, katılımcılardan oldukça ilgi gördü.


Aynı sensör üzerinde iki farklı verinin değerlendirildiği söyleyen NEC Ön Satış Yöneticisi Hüseyin Yeter, sistemin yalnızca birkaç saniye içinde tanımlama yaparak verilere ulaşılmasını sağladığını söyledi. Bu sistemle özellikle bankacılık uygulamalarında kolaylık sağlanacağının altını çizen Yeter, “Yüksek meblağlı para transferlerinde çok sayıda kişinin işini kolaylaştıracak bir sistemi hayata geçirdik. Sistem sayesinde belirli bir miktarın üzerinde...