02 / 05 / 2024

necati ersoy

necati ersoy

48 meslekte zorunlu hale getirilen Mesleki Yeterlilik Belgesi'ni 25 Mayıs tarihine kadar almayanlar, çalışamayacaklar. İNTES Genel Sekreteri Necati Ersoy, inşaat sektöründe 36 binden fazla kişiye sertifika verdiklerini söyledi.

Halil Ersoy: İnşaat sektörü güvende!

ATSO Emlak Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, “15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişimi, piyasalarda yarattığı kısa süreli çalkantının ardından ekonomideki olumlu seyri fazla olumsuz etkilememiştir." dedi

Uşak Mehmet Akif Ersoy Camii'nin temeli atıldı!

UŞAK Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte ibadethaneler ve eğitim kurumlarına belediye olarak verilen desteğin kesintisiz sürdüğünü söyledi.Mehmet Akif Ersoy mahallesi ve Akse köyü halkının en büyük ihtiyaçlarından Mehmet Akif Ersoy Camii için temel atma töreni yapıldı.

Mudanya'daki Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı destek bekliyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde temeli geçen şubat ayında atılan Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı için destek çağrısında bulunuldu.

Bülent Ersoy'a Bodrum’da müteahhit şoku!

Bülent Ersoy, Bodrum’da kendisine bir villa hediye etmek isteyen müteahhitin evi yetiştirememesiyle çılgına döndü. Ersoy, bu durumu kendisine Bodrum’da ev kiralayarak çözdü.

Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi yenileniyor!

Kültür-sanat etkinliklerinin vazgeçilmez mekanı olan Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi yenileniyor. Aslına uygun olarak başlatılan yenileme çalışması kapsamında dış cephe baştan aşağı boyanıyor.

Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale'deki evi yeniden yapıldı!

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesindeki İstiklal Marşı’nın yazarı, milli şairi Mehmet Akif Ersoy’un çocukluğunun geçtiği iki katı evin, aslına uygun olarak yapımı tamamlandı.

Bülent Ersoy Kemer'den ev alacak!

Antalya Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde konser veren Bülent Ersoy, buraya daha önce gelmediğini belirterek, Kemer’den ev almak istediğini aktardı.

Kula Mehmet Akif Ersoy caddesi yenileniyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Mehmet Akif Ersoy caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor.

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Camii hizmete açıldı!

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Derneği tarafından yardımseverlerin desteği ile yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii açıldı.

Murat Ersoy: Türkiye'de satılık otel yok!

Türkiye Turizm Yatırımcılar Derneği Başkanı Murat Ersoy, Rusya ve diğer nedenlerden kaynaklı Türkiye’de 1300 otelin satıldığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını savundu.

Mesleki Yeterlilik Belgesi için süre doluyor!

48 meslekte zorunlu hale getirilen Mesleki Yeterlilik Belgesi'ni 25 Mayıs tarihine kadar almayanlar, çalışamayacaklar. İNTES Genel Sekreteri Necati Ersoy, inşaat sektöründe 36 binden fazla kişiye sertifika verdiklerini söyledi.

Necati ve Raci Şaşmaz gayrimenkul sektöründe yarışıyor!

Kavga edip yollarını ayıran Kurtlar Vadisi'nin yapımcıları Necati Şaşmaz ile Raci Şaşmaz, ekranın yanısıra gayrimenkul sektöründe de rekabet yaşıyor. Raci Şaşmaz, şimdi de Çeşme'de lüks villa projesine başladı.

Bülent Ersoy İstanbul'dan 4 lüks villa aldı!

Bülent Ersoy Marmaris'teki denize sıfır arazisini sattı. Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı. İşte Bülent Ersoy'un mal varlığı...

necati ersoy Haberi

necati ersoy

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından 48 meslekte zorunlu hale getirilen Mesleki Yeterlilik Belgesi'nin sınavları devam ediyor. 


Kapsam dahilindeki mesleklerde faaliyet gösteren personelin tamamı 25 Mayıs 2016 tarihine kadar belge almalı. Teorik ve performans olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilen sınavlarda başarılı olanlar sertifikalarını alabilecekler. Sınava firmaların değil, şahısların başvurması gerekiyor. 

Üç sınav ücretsiz İnşaat sektörüne yönelik smav ve belgelendirme faaliyetlerini yürütmeye yetkili olan Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Genel Sekreteri Necati Ersoy, 36 binden fazla kişiye sertifika verdiklerini ifade etti. Devlet teşvikinden yararlanarak başvuru yapan adayların, başarısız olmaları halinde üst üste 3 sınava ücretsiz olarak girebileceklerini bildiren Ersoy, yurtdışından gelenlere de belge verebildiklerini ifade etti. 


Sınavların teorik ve performans olmak üzere iki aşamada gerçekleştirileceğini belirten Ersoy, adayların teorik bölümden yüzde 60, pratik...