06 / 05 / 2024

Necati Kocabay Nurgül Yeşilçay evleri

Necati Kocabay Nurgül Yeşilçay evleri

Yapımcı Necati Kocabay ve oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecileri görünce bir hayli şaşıran çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş yaptı.

Deprem sonrasında arsa talebi yüzde 60 oranında arttı

Arsa talebinin deprem sonrası yüzde 60 yükseliş gösterdiğini kaydeden Yeşilvadi Arsa Genel Koordinatörü Nurgül Orhan Uysal, en fazla ilginin Trakya, Çanakkale, Beypazarı ve Balıkesir'de görüldüğünü belirtti. İşte haberin detayları...

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Ayan tarafından kuruldu.

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arg Kimyevi Teknolojik Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Küçükçekmece'de Nurgül Mutlu tarafından kuruldu.

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Necati Özdeniz'den kira sertifikası açıklaması!

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz, Bol Kepçe ile sektörde ilk defa katılma hesabı ile kira sertifikasını birleştirerek yüksek getiri elde edilmesinin mümkün hale geldiğini dile getirdi.

Dirim 34 İnşaat Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dirim 34 İnşaat Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Küçükatasayan tarafından kuruldu.

Nurgül Yeşilçay Bodrum'daki evinde 100 bin TL'lik tadilat yaptırdı!

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz sene satın aldığı Bodrum’daki evine 100 bin liralık tadilat yaptırdı. Güzel oyuncu, sevgilisi ve oğlu Osman Nejat’la yaz aylarını orada geçirecek

Nurgül Yeşilçay: Londra’dan ev alacağım!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bebek’te bulunan Pulihoz adlı mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yeşilçay, “Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum” dedi.

Arkeon Evleri’nde RE/MAX BETA sponsorluğunda yaza veda partisi yapıldı!

Tuzla Tepeören’de bulunan Arkeon Evleri’ndeki mülklerin satışı ve kiralanması konusunda uzman ofislerinden biri olan RE/MAX BETA ofisi, Gayrimenkul Danışmanı Nurgül Karaarslan’ın sponsorluğunda düzenlenen partiyle yaza veda etti.

Necati Kocabay, Nurgül Yeşilçay’a komşu oldu!

Yapımcı Necati Kocabay, önümüzdeki sene evleneceği sevgilisi Nurgül Yeşilçay’a, yakın olmak için Yeşilçay'ın Ulus’ta oturduğu evinin karşısındaki daireyi satın aldı.

Gemicioğlu Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gemicioğlu Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül    Gemicioğlu tarafından kuruldu. 

Nurgül Yeşilçay Gümüşlük'te villa kiraladı!

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, önümüzdeki yaz hem kendisi rahat etsin hem de dostlarını ağırlayabilsin diye Gümüşlük’ten bir ev kiraladı

Necati Kocabay Nurgül Yeşilçay evleri Haberi

Necati Kocabay Nurgül Yeşilçay evleri

Yapımcı Necati Kocabay ve sevgilisi Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ortalıkta pek görünmeyen aşıklar evleri için alışveriş yaptı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, gazetecileri görünce bir hayli şarşıran Kocabay ve Yeşilçay ombektiflere gülümsedi. Birlikte yaşamaya başlayan çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş...