11 / 05 / 2024

Necati Şahin chp

Necati Şahin chp

CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Necati Şahin kimdir? Necati Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Necati Şahin'in biyografisi...

Fikret Şahin'den 'Şehir hastanelerinde devasa kamu zararı var' iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yaptığı açıklamada  şehir hastanelerinde devasa kamu zararı olduğunu öne sürdü.

Fikret Şahin: Şehir hastanelerinin kira-hizmet bedeliyle 62 hastane yapılabilir!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yaptığı açıklamada, şehir hastanelerinin kira-hizmet bedeliyle toplam 62 hastane inşa edilebileceğini söyledi.

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Fikret Şahin'den şehir hastanelerinin kiralarına ilişkin öneri!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, şehir hastanelerini yapan müteahhitlere devletin bu yıl ödemesi gereken 16.4 milyar TL'lik kira ve hizmet bedelini silmesini önerdi.

Fikret Şahin: Şehir hastaneleri kamulaştırılmalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, kamu-özel iş birliğiyle "yap-kirala-devret" modeliyle gerçekleşen şehir hastanelerinin kamuya büyük oranda yük getirdiğini ve maliyetinin üzerinde ödemeler yapıldığını anlattı.

CHP’li Fikret Şahin’den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla birlikte yeniden gündeme geldi. CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin de yaptığı açıklamada şehir hastanelerine karşı olmadıklarını belirtti.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gistaş Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gistaş Gayrimenkul İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Şahin tarafından kuruldu.

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

CHP, Altınordu ve Gülyalı imar planı iptali için dilekçe verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin ve beraberindeki partililer Altınordu ve Gülyalı ilçelerine ait imar planı revizyonlarının iptal edilmesi talebiyle Ordu Büyükşehir Belediyesine dilekçe verdiler.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki Şahin Tepesi mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesinde bulunan Şahin Tepesi'nin mülkiyetine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb açıldı!

Buğra Müh.İnş.ve İnş.Malz.Mak.Elek. Mad.Mob.Tur.Tekel Ür.ve Sigara Paz. İm.İth.İhr.Tic.ve Sn.Ltd.Şti.İst.Şb, Necati Şahin Şube Müdürlüğü'nde 7 Nisan'da Kadıköy'de açıldı.

Alion İnşaat Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alion İnşaat Yapı İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Şahin tarafından 30 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de kuruldu.

Necati Şahin chp Haberi

Necati Şahin chp

Necati Şahin kimdir?

Necati Şahin, 1955 yılında Patnos’ta doğdu. İlk ve orta tahsilini Patnos’ta tamamladı. 1972 yılında Erzurum Erkek Lisesi’nden mezun oldu. 1977 yılında Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Bursa’da konut ve taahhüt işleri yapmakta olan inşaat firmasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 1977 yılı itibariyle, 36 yıldır Bursa’da Mühendislik ve Taahhüt işleri yaptı. 


Yüzlerce konut, işyeri, villa, sanayi tesisi ve kamu inşaatı projesine imza attı. 1999 – 2002 yılları arasında Irak’ta Birleşmiş Milletler organizasyonu Habitat’a ait yol inşaatları yaptı. Bağdat’ta yapılan uluslararası fuarlara firma olarak katıldı. 1994 – 1996 ve 1996 – 1998 yılları ile 2008-2010 ve 2010-2012 yılları arasında İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI (İMO) Bursa Şube başkanlığı yapmıştır. Mart 2012’de yapılan seçimler ile yeniden İNŞAAT MÜHENDİSLERİ...